Libnet.ro
UNICEF

20:15

Donald Tusk l-a felicitat pe Dacian Ciolos pentru desemnarea in functia de premier al Romaniei

Adevărul Adevărul,
Donald Tusk l-a felicitat pe Dacian Ciolos pentru desemnarea in functia de premier al Romaniei

Donald Tusk, presedintele Consiliului European, l-a felicitat, vineri, pe Dacian Ciolos pentru nominalizarea in functia de premier al Romaniei, potrivit unui comunicat de presa publicat pe site-ul Consiliului European. continuă pe Adevărul

Dacian Ciolos este noul premier desemnat

ACTUALIZARE 17:50 Cimpeanu: Ciolos, persoana cu certe competente care il recomanda pentru functia de prim-ministru Premierul interimar Sorin Cimpeanu a anuntat ca se va intalni in aceasta seara cu premierul desemnat Dacian Ciolos la sediul Guvernului pentru a-i pune la dispozite un spatiu pentru ca acesta sa-si desfasoare atributiile, el adaugand ca Ciolos are certe calitati pentru a ocupa postul de prim-ministru, porivit surselor din presa. * ACTUALIZARE 17:45 Traian Basescu: Dacian Ciolos, o solutie buna * ACTUALIZARE 17:44 Ciolos a ajuns la Palatul Victoria * ACTUALIZARE 17:31 Dragnea: Suntem curiosi ce va face Dacian Ciolos * Ciolos: Voi lucra indeaproape cu Parlamentul, chiar daca e un guvern tehnocrat *ACTUALIZARE 14:31 Pambuccian: Abordarea lui Iohannis a fost pe gustul nostru, putem privi increzatori *ACTUALIZARE 14:10 Oprea: UNPR va sustine propunerea lui Iohannis.

Donald Tusk: Viitorul Europei depinde de modul in care abordeaza Germania criza refugiatilor

Viitorul Europei depinde in mare masura de modul in care Germania abordeaza criza migratiei si de felul in care celelalte state dau dovada de mai multa solidaritate in infruntarea comuna a acestei provocari istorice, a declarat luni presedintele Consiliului European, Donald Tusk, relateaza Reuters.

Dacian Ciolos s-a intalnit cu partidele politice

ACTUALIZARE 21:54 UDMR il accepta in noul guvern pe Sorin Cimpeanu, insa nu si pe Bogdan Aurescu Presedintele UDMR, Kelemen Hunor, a anuntat in aceasta seara, dupa intalnirea cu premierul desemnat Dacian Ciolos, ca il accepta in noul cabinet pe premierul interimar, Sorin Cimpeanu, insa nu si pe ministrul Afacerilor Externe Bogdan Aurescu, transmit surse din presa. *ACTUALIZARE 20:13 Kelemen Hunor: UDMR poate sustine Cabinetul Ciolos, dar se va pronunta dupa ce va vedea ministrii propusi *ACTUALIZARE 19:42 Daniel Constantin: Legea bugetului, primul test major al noului Guvern *ACTUALIZARE 19:20 PND: Desemnarea lui Ciolos, o palma data suveranitatii Romaniei *ACTUALIZARE 19:03 Tariceanu: Nu am luat o decizie in legatura cu votul de investire a Cabinetului Ciolos *ACTUALIZARE 17:48 UNPR il va sprijini pe Dacian Ciolos in Parlament * Tariceanu: Dacian Ciolos ar putea prezenta lunea viitoare echipa si programul de guvernare.

Sotia lui Dacian Ciolos, experta in agricultura

Sotia lui Dacian Ciolos. Premierul recent nominalizat de Klaus Iohannis, Dacian Ciolos, este casatorit cu frantuzoaica Valerie Ciolos-Villemin, care lucreaza intr-un domeniu asemanator celui in care este specializat si sotul sau.

Ce CV are Dacian Ciolos, posibilul premier tehnocrat al Romaniei

Fostul comisar european Dacian Ciolos este o varianta cu multa sustinere, in special din randul oficialilor UE, pentru a deveni noul premier al Romaniei. intre reprezentanti ai Administratiei Prezidentiale si Dacian Ciolos au existat discutii in acest sens, insa nu au fost inca finalizate.

Dacian Ciolos, discutie cu ministrul Finantelor. Cand va fi gata bugetul pe 2016

Premierul desemnat, Dacian Ciolos, a discutat, vineri, la sediul Guvernului, cu ministrul Finantelor, Dacian Ciolos, despre legea bugetului de stat pe 2016. La discutii au fost prezenti si prim-ministrul interimar Sorin Cimpeanu si ministrul Fondurilor Europene Marius Nica.

Dacian Ciolos se afla la guvern, pentru discutii privind Legea bugetului pe 2016

Premierul desemnat Dacian Ciolos a ajuns la guvern, pentru consultari privind Legea bugetului pe anul 2016, informeaza televiziunile de stiri.

Ce a declarat Dacian Ciolos despre viitorul Guvern

Premierul desemnat, Dacian Ciolos, a declarat, joi seara, dupa o intalnire cu parlamentarii PND, ca nu va schimba structura Guvernului, iar pentru proiectele majore se vor purta negocieri, astfel incat sa se formeze o majoritate in Parlament.

Dacian Ciolos, the best choice

Portret. Alegerea fostului comisar roman pentru Agricultura, Dacian Ciolos, ca premier al Romaniei, are ceva din finalul povestilor cu zane: incoroneaza un parcurs sans faute, cum spun francezii, al unui tehnocrat, al unui om apolitic, genul de persoana care sfinteste locul, cum scriam in 2013 in portretul realizat pentru Qmagazine.

Are Dacian Ciolos vreun viitor? Scenarii si solutii pentru un nou guvern

Exista un stereotip ipocrit in viata noastra publica prin care ne miram, pana la uimirea totala, la descoperirea unor lucruri care se afla chiar sub nasul nostru. E ca si cand ne-am trezi intr-o dimineata si am tipa pe strada de bucurie ca vedem roti invartindu-se sau am suna la Patriarhie sa reclamam lucrarea diavolului in apa calda de la robinet. Cam asa e si aparitia lui Dacian Ciolos, ultimul salvatore della patria, scrie publicistul Dan Ionescu pe blogul sau de pe adevarul. ro.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 20:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2087 seconds )