Libnet.ro
UNICEF

18:45

Donatiile individuale de cel putin un milion de dolari, la cea mai ridicata valoare din ultimii 5 ani

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Donatiile individuale de cel putin un milion de dolari, la cea mai ridicata valoare din ultimii 5 ani

Numarul donatiilor in scopuri caritabile de cel putin un milion de dolari fiecare a atins anul trecut cea mai ridicata valoare din ultimii cinci ani, datorita generozitatii unor mari donatori precum Bill Gates, Warren Buffett sau Mark Zuckerberg, transmite CNBC, informeaza Agerpres. continuă pe Ziarul Bursa

Antena 3, cea mai urmarita televiziune de stiri din Romania si in luna octombrie

Aproape 3 milioane de telespectatori din mediul urban, cu varsta de peste 18 ani au vizionat cel putin un minut programele difuzate de Antena 3, in luna octombrie, conform cifrelor oferite de Kantar Media. Antena 3 a.

Cel putin 24 de imigranti morti in Bosfor, dupa rasturnarea vasului care venea spre Romania

Cel putin 24 de persoane au murit luni dimineata in partea de nord a Stramtorii Bosfor, in apropiere de Marea Neagra, dupa ce o ambarcatiune care se indrepta catre Romania, cu aproximativ 40 de imigranti la.

TURCIA: Cel putin 24 de morti, dupa ce un vas care venea spre Romania s-a rasturnat in Stramtoarea Bosfor

Cel putin zece imigranti au murit, luni dimineata, in Stramtorea Bosfor dupa ce o ambarcatiune care se indrepta spre Romania, cu aproximativ 40 de imigranti la bord, s-a rasturnat.

Cel putin zece imigranti morti in Bosfor, dupa rasturnarea vasului care venea spre Romania

Cel putin zece persoane au murit luni dimineata in partea de nord a Stramtorii Bosfor, in apropiere de Marea Neagra, dupa ce o ambarcatiune care se indrepta catre Romania, cu aproximativ 40 de imigranti la.

TURCIA: Cel putin 10 morti, dupa ce un vas care venea spre Romania s-a rasturnat in Stramtoarea Bosfor

Cel putin zece imigranti au murit, luni dimineata, in Stramtorea Bosfor dupa ce o ambarcatiune care se indrepta spre Romania, cu aproximativ 40 de imigranti la bord, s-a rasturnat.

Cel putin 55 de morti si 120 de raniti, in urma unei explozii produse in Pakistan

Cel putin 55 de persoane au fost ucise si alte 120 ranite intr-o explozie produsa duminica intr-un oras pakistanez situat in apropierea granitei cu India, au declarat oficiali citati de BBC News Online.

Cel putin 45 de morti si 60 de raniti, in urma unei explozii produse in Pakistan

Cel putin 45 de persoane au fost ucise si alte 60 ranite intr-o explozie produsa duminica intr-un oras pakistanez situat in apropierea granitei cu India. Printre cei morti se numara si trei graniceri,.

Atentate la Bagdad: Cel putin 24 de oameni au fost ucisi

Cel putin 24 de persoane au fost ucise intr-o serie de atacuri comise la Bagdad si in zona sa, sambata, cu cateva zile inainte de o mare sarbatoare religioasa siita care genereaza temeri in privinta.

Cea mai buna tableta Apple: hands-on cu iPad Air 2 si ce trebuie sa stii despre ea

IPad Air 2 a ajuns si la noi si am inceput s-o testam sa vedem ce poate face cea mai buna si cea mai subtire tableta Apple. Iata ce ne-a atras atentia si ce ar trebui sa stii. iPad Air 2 si iPad mini 3 prind Black Friday 2014 si sunt cele mai noi tablete Apple. Daca iPad mini 3 n-a primit decat un senzor Touch ID fata de anul trecut, iPad Air 2 este mai schimbata decat anul trecut.

Gheorghe Zamfir, decorat cu cea mai inalta distinctie a Republicii Moldova

Naistul roman Gheorghe Zamfir a fost decorat de presedintele Republicii Moldova, Nicolae Timofti, cu Ordinul Republicii, cea mai inalta distinctie de stat a acestei tari, in cadrul unui eveniment organizat la resedinta de stat din Chisinau, pentru meritele deosebite in dezvoltarea artei muzicale.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 18:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2454 seconds )