Libnet.ro
UNICEF

04:40

Gheorghe Zamfir, decorat cu cea mai inalta distinctie a Republicii Moldova

Adevărul Adevărul,
Gheorghe Zamfir, decorat cu cea mai inalta distinctie a Republicii Moldova

Naistul roman Gheorghe Zamfir a fost decorat de presedintele Republicii Moldova, Nicolae Timofti, cu Ordinul Republicii, cea mai inalta distinctie de stat a acestei tari, in cadrul unui eveniment organizat la resedinta de stat din Chisinau, pentru meritele deosebite in dezvoltarea artei muzicale. continuă pe Adevărul

Cea mai buna tableta Apple: hands-on cu iPad Air 2 si ce trebuie sa stii despre ea

IPad Air 2 a ajuns si la noi si am inceput s-o testam sa vedem ce poate face cea mai buna si cea mai subtire tableta Apple. Iata ce ne-a atras atentia si ce ar trebui sa stii. iPad Air 2 si iPad mini 3 prind Black Friday 2014 si sunt cele mai noi tablete Apple. Daca iPad mini 3 n-a primit decat un senzor Touch ID fata de anul trecut, iPad Air 2 este mai schimbata decat anul trecut.

Victor Ponta: Calin Popescu Tariceanu, cea mai buna varianta de premier

Victor Ponta a anuntat ca cea mai buna solutie pentru functia de prim-ministru, in cazul in care va castiga alegerile prezidentiale, este Calin Popescu Tariceanu. Premierul a precizat ca Tariceanu va putea.

Ponta: Am propus si consider ca cea mai buna solutie de premier e Calin Popescu Tariceanu

Victor Ponta a declarat ca l-a propus in functia de prim-ministru pe Calin Popescu Tariceanu, sustinand ca ar fi cea mai buna alegere.

Mario Coletti, Geometry Global: Brandul reprezinta cea mai buna banca de date

Brandul reprezinta cea mai ridicata forma de comprimare a datelor, iar magazinul este o banca de date pe care orice retailer trebuie sa o utilizeze, a declarat Mario Coletti, channel planning director Geometry Global in cadrul conferintei retailArena.

Donatiile individuale de cel putin un milion de dolari, la cea mai ridicata valoare din ultimii 5 ani

Numarul donatiilor in scopuri caritabile de cel putin un milion de dolari fiecare a atins anul trecut cea mai ridicata valoare din ultimii cinci ani, datorita generozitatii unor mari donatori precum Bill Gates, Warren Buffett sau Mark Zuckerberg, transmite CNBC, informeaza Agerpres.

Actiunile Banca Transilvania, cea mai mare pondere in activul SIF Banat Crisana

Detinerea de 4,52% din Banca Transilvania TLV) avea cea mai mare pondere in activul net al SIF1 Banat Crisana, la finalul trimestrului al treilea, surclasand pachetul de 2,41% din BRD, care cumula 9,39% din activul net, potrivit raportului la noua luni publicat de companie.

Brasov: Cea mai mare prezenta la vot, la Predeal. La Poiana Brasov, buletinele s-au epuizat la 16.30

In Predeal s-a inregistrat cea mai buna prezenta la vot din judetul Brasov - 36,32%, pana la ora 14. 00, relateaza Agerpres.

Hands-on cu iPad Air 2, cea mai buna tableta pe care Apple a lansat-o

IPad Air 2 a ajuns in Romania si la Playtech pentru un review. Iata ce ne-a atras atentia si ce ar trebui sa stii despre cea mai subtire si puternica tableta Apple.

INFOGRAFIE Care este a doua cea mai vorbita limba din fiecare tara a lumii

Site-ul MoveHub, dedicat celor care vor sa ia o decizie informata atunci cand planuiesc sa se mute in strainatate, a realizat un infografic care arata care este cea mai vorbita limba dintr-un stat, dupa limba oficiala. Romania si Republica Moldova se regasesc in sudiul realizat pe baza informatiilor oferite de CIA serviciul american de informatii).

FOTO. Cea mai mica locuinta din Anglia, vanduta cu un pret exorbitant

Cea mai mica locuinta din Anglia, o casa cu o suprafata de 17,5 m2, s-a vandut recent cu pretul exorbitant de 275. 000 de lire sterline 349. 000 de euro). Noul ei proprietar a platit aproape 20. 000 de lire sterline metrul patrat, relateaza Agerpres.

ştiri din Monden

ştiri de la Adevărul

actualitate, 04:40

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,228 seconds )