Libnet.ro
UNICEF

14:45

Dorian Popa a dat lovitura. Care este averea lui, nimeni nu credea ca este atat de bogat

Playtech Playtech,
Dorian Popa a dat lovitura. Care este averea lui, nimeni nu credea ca este atat de bogat

Dorian Popa este unul dintre cei mai apreciati artisti de muzica usoara din Romania, lucru care se vede si la bani. Cantaretul a facut avere din pasiunea sa. Dorian Popa, cu averea la control! Artistul are sume uriase in contul bancar Dorian Popa a descoperit secretul succesului. Vedeta are tot ce isi doreste: haine de . continuă pe Playtech

Oana Zavoranu a dat lovitura. A facut anuntul de care vedetele din Romania se temeau

Oana Zavoranu e de temut! Aceasta a facut un anunt la care multe vedete s-au gandit, dupa ce si-a anuntat emisiunea. Fanii actritei din Sacrificiul aveau incredere in ea si deja vizionasera directia in care au mers lucrurile. Oana Zavoranu, anunt extraordinar. Actrita a dat lovitura Oana Zavoranu e de neoprit! Dupa ce le-a facut .

Ianis Hagi a dat lovitura in seara asta. Soarta ii surade, din nou: A redus la tacere toti haterii!

Soarele se pare ca nu vrea sa plece din calea lui Ianis Hagi. Celebrul sportiv a dat din nou lovitura. Romanul a fost din nou in centrul atentiei. Cum a reusti sa fure tanarul toate privirile? Ianis Hagi a dat din nou lovitura. Sportivul a furat toate privirile Mijlocasul in varsta de doar 22 de .

Antena 1 a dat lovitura de gratie PRO TV-ului. Asa ceva nu s-a mai pomenit pana acum

Antena 1 i-a dat lovitura de gratie PRO TV-ului. Asa ceva nu s-a mai pomenit pana acum. Sezonul opt Chefi la cutite si-a aflat castigatorul: Ionut Belei, din echipa lui chef Sorin Bontea. Cati romani s-au uitat la show-ul culinar de la Antena 1, vedeti in articolul de mai jos. Finala Chefi la Cutite a .

Care este cea mai buna faina pentru cozonaci, de fapt. La ce trebuie sa fim atenti, nu face aceasta greseala

Cozonac romaneste: kozo712;nak) sau Kozunak in bulgara: 1082;1086;1079;1091;1085;1072;1082; kozo712;nak) este o paine speciala dospita, traditionala pentru Romania, Bulgaria si Serbia. Bogat in oua, lapte si unt, este pregatit de obicei pentru Pasti in Bulgaria si pentru fiecare sarbatoare majora Craciun, Paste, Revelion, Rusalii) in Romania si Moldova. Desertul se poate prepara in diferite moduri, folosind .

Scutecele Domnului, desert de post genial. Care este ingredientul secret, te vei linge pe degete

Sunt preparate doar in unele zona, iar in altele au cateva ingrediente schimbate si sunt cunoscute sub alte denumiri. Scutecelele Domnului sunt potrivite pentru desertul de pe masa de sarbatori. Care sunt proportiile pe care trebuie sa le respecti si ce mod de preparare necesita? Reteta pentru Scutecele Domnului Un desert care umple inimile tuturor .

Preturile vaccinurilor anti-COVID-19 cumparate de UE, publicate din greseala de un oficial belgian. Care este cel mai scump si cel mai ieftin vaccin

Eva De Bleeker, secretarul belgian de stat pentru Buget si Protectia Consumatorilor, a publicat din greseala, pe Twitter, preturile negociate de UE pentru vaccinurile anti-COVID-19 si suma pe care o va da Belgia pe.

ştiri de la Playtech

actualitate, 14:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2333 seconds )