Libnet.ro
UNICEF

16:15

Dorian Popa face videochat? Cati bani a castigat in ultima luna. Artistul spune tot adevarul

Playtech Playtech,
Dorian Popa face videochat? Cati bani a castigat in ultima luna. Artistul spune tot adevarul

Lumea il acuza pe Dorian Popa ca face videochat sau filme porno, insa acesta a publicat dovezile. Vei ramane insa surprins sa afli cati bani a facut Dorian Popa in ultima luna! Dorian Popa face videochat? Dorian Popa este un nume sonor in showbiz-ul romanesc, asadar nu mai are nevoie de nicio prezentare. El imbina . continuă pe Playtech

Cu cati bani a trait, de fapt, tatal Madalinei Manole in ultimii ani. Ce pensie mica a avut: este atat de trist

S-a aflat cu cati bani pe luna a trait tatal Madalinei Manole, Ion, Ion Manole, in ultimii sai ani de viata. Tatal fostei celebre artiste a avut o pensie de de doar 1200 lei, care mergea, in intregime, la farmacie pentru medicamente. Din cauza pensiei mici, este trist, dar tatal Madalinei Manole traia doar din .

Ce s-a ales de fostul logodnic al Dacianei Sarbu. Cati bani ia Alin Bobeanu, ca ofiter specialist la IPJ Neamt

In anul 2005, actuala sotie a lui Victor Ponta, isi anunta cu surle si trambite nunta ei cu un voleibalist din Piatra Neamt, Alin Bobeanu. Acesta este acum ofiter in cadrul biroului de investigatii criminale. Ce s-a ales de fostul logodnic al Dacianei Sarbu La acea vreme, in 2005, Daciana Sarbu isi programase nunta cu .

Cati bani a castigat Pistruiatul pentru celebrul serial: Ca suma poate sa para mult

Pistruiatul este un serial romanesc de propaganda din anul 1973, regizat de Francisc Munteanu. Au trecut 47 de cand adolescentul Pistruiatul a facut istorie.

TransferGo: Cati bani mai trimit acasa romanii din Marea Britanie

Serviciul de transfer de bani transfrontalier TransferGo a remarcat o crestere a sumelor trimise acasa de romanii care muncesc in strainatate, in contextul apropierii redeschiderii scolilor, dupa vacanta.

ştiri de la Playtech

actualitate, 16:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2477 seconds )