Libnet.ro
UNICEF

11:45

Dosar penal pentru tatal care si-a rapit copiii

Antena3 Antena3,
Dosar penal pentru tatal care si-a rapit copiii

Politistii au deschis un dosar penal pe numele barbatului care si-a rapit copiii. Cei doi copii rapiti de tatal lor au fost gasiti in Bucuresti, langa ambasada Greciei. Barbatul a fost identificat. continuă pe Antena3

Rasturnare de situatie privind moartea lui Davide Astori. Procurorii au deschis dosar penal pentru ucidere din culpa

Procurorii italieni au deschis un dosar pentru ucidere din culpa, in cazul mortii lui Davide Astori. Fotbalistul de 31 de ani a fost gasit mort in camera sa de hotel din Udine, inainte de meciul Fiorentinei cu.

Doi copii minori, diparuti din fata scolii. Politia a deschis un dosar penal pentru lipsire de libertate

Doi copii minori, frate si sora, in varsta de 8 ani, respectiv 10 ani, au fost declarati disparuti de catre mama lor. Femeia acuza ca cei doi copii ar fi fost luati luni de catre tatal lor chiar din fata scolii si nu au mai ajuns acasa. Parintii minorilor sunt divortati, iar instanta a decis ca mama sa aiba custodia celor doi copii.

Politia a deschis dosar penal in cazul femeii care a fost gasita moarta in Cheile Tisitei

Politistii din Vrancea au deschis un dosar penal de moarte suspecta in cazul femeii care a decedat i.

AMENDA de 90 de euro pentru barbatii care FLUIERA DUPA FEMEI pe strada

Franta va impune o amenda de 90 de euro pentru barbatii care fac gesturi deplasate, remarci obsene sau care fluiera dupa femei pe strada, sanctionand astfel hartuirea sexuala sau sexismul in spatiul.

Un deputat rus propune pedeapsa cu moartea pentru strainii care se amesteca in alegerile rusesti

Un deputat rus a propus introducerea pedepsei cu moartea pentru strainii care vor fi gasiti vinovati de amestec in procesul electoral, propunerea fiind facuta cu mai putin de doua saptamani inainte de alegerile prezidentiale, scrie Moscow Times.

Doi copii cautati si dati in consemn de frontiera dupa ce au fost luati de pe strada de tatal lor, care nu avea drept de vizita, fara acordul mamei

Politistii din Prahova cauta doi copii care au fost luati de tatal lor fara acordul mamei, in acest caz fiind deschis un dosar penal pentru lipsire de libertate si nerespectarea hotararilor judecatoresti. Cei care pot oferi informatii care sa conduca la depistarea copiilor sunt rugati sa sune la numarul unic de urgenta 112 sau sa anunte cea mai apropiata unitate de politie, potrivit News. ro.

Un adolescent de 15 ani s-a ales cu dosar penal dupa ce a fost prins de politisti la volanul unei masini

Minorul circula cu un autovehicul pe DN 25, de la Galati spre Tecuci, moment in care a fost oprit de politistii rutieri pentru un control de rutina.

Franta: Amenda de 90 de euro pentru barbatii care fluiera dupa femei pe strada

Gesturi deplasate, fluieraturi, remarci obscene: Franta va impune o amenda de 90 de euro pentru a sanctiona hartuirea sexuala sau sexismul in spatiul public, a anuntat marti purtatorul de cuvant al guvernului, Benjamin Griveaux, citat de AFP.

Ministrul Finantelor, anunt de ultima ora pentru cei care sunt cu drepturi de autor

Ministrul Finantelor a declarat in exclusivitate pentru Antena 3 in emisiunea Subiectiv cine trebuie sa completeze Declaratia unica, dar si ce se va intampla cu cei care sunt cu drepturi de autor. Cei.

ştiri de la Antena3

actualitate, 11:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2029 seconds )