Libnet.ro
UNICEF

10:15

Dosar penal pentru doi copii care au furat cornuri si lapte de la scoala

Antena3 Antena3,
Dosar penal pentru doi copii care au furat cornuri si lapte de la scoala

Dosar penal pentru doi copii dintr-o localitate brasoveana, de 7 si 11 ani, care au furat de la scoala cornuri, lapte si rechizite. continuă pe Antena3

Dosar penal pentru un postas din Vrancea. Ce facea cu pensiile, alocatiile si ajutoarele sociale

Un postas din Vrancea a dat lovitura vietii sale, dar are acum dosar penal.

Doi copii din Brasov au spart o scoala. Ce au furat din incinta ei. Gestul lor i-a impresionat pe localnici

Doi copii din Brasov au spart o scoala. Micutii sunt cercetati de politisti, dupa ce au patruns in institutia aferenta. De ce gestul, desi unul ilegal, a emotionat pe toata lumea? Doi copii din Brasov a spart o scoala. De ce gestul i-a impresionat pe localnici? Doi copii din localitatea Sinca sunt cercetati acum de .

Doi copii din Brasov au dat o spargere la scoala in care invata. Pustii au plecat acasa cu mai multe bunuri, dar au fost prinsi de politisti

Doi copii din localitatea Sinca, judetul Brasov au spart scoala in care invata. Au furat cateva bunuri dar n-au apucat sa se bucure prea mult de tunul dat.

Un tanar din Brasov s-a ales cu dosar penal dupa ce a dat o tura, in jurul casei, cu masina parintilor. E cercetat pentru furt si conducere fara permis

Politistii din cadrul Sectiei 1 Politie Rurala Feldioara - Brasov efectueaza cercetari in cadrul unui dosar penal, sub aspectul savarsirii infractiunilor de furt si conducerea unui vehicul fara permis de conducere. Vizat este un tanar de 19 ani.

Tariceanu, suspect intr-un nou dosar penal. Ce acuzatii i se aduc

Liderul ALDE Calin Popescu Tariceanu este cecetat intr-un nou dosar penal. El a declarat ca va face precizari despre acest caz dupa ce va consulta materialul intocmit de procurori.

Cum a ajuns sa arate Oana, sora Deliei, dupa ce a nascut doi copii. Fanilor nu le vine sa creada FOTO

Oana s-a schimbat extrem de tare, dupa cele doua sarcini. Tanara mamica nu s-a luptat prea mult cu kilogramele in plus, lucru pentru care este invidiata in mediul online. Fanilor nu le vine sa creada cum s-a schimbat cantareata. Oana, sora Deliei, schimbare colosala Daca unele femei se plang de perioada de dupa sarcina si .

Finantari de 60.000 euro pentru startup-urile care fac materiale inteligente

SmartX Europe este un program care ofera consultanta si finantare startup-urilor care contribuie la dezvoltarea industriei textilelor smart - materiale inovatoare, folosite in domenii precum cel al apararii sau medical. inscrierile pentru finantarile de cate 60. 000 de euro au fost deschise.

ştiri de la Antena3

actualitate, 10:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2006 seconds )