Libnet.ro
UNICEF

05:00

Dosar penal pentru neglijenta in serviciu pe numele directoarei DSP Gorj demise de catre ministrul Sanatatii

Adevărul Adevărul,
Dosar penal pentru neglijenta in serviciu pe numele directoarei DSP Gorj demise de catre ministrul Sanatatii

Parchetul de pe langa Judecatoria Targu Jiu s-a autosesizat cu privire la cazul fostei directoare de la Directia de Sanatate Publica Gorj, care fost demisa, vineri, in cadrul videoconferintei de catre ministrul Sanatatii, Victor Costache. continuă pe Adevărul

Dosar penal pentru sefa DSP Gorj, dupa dezvaluirile Antena 3

Dosar penal pentru sefa DSP Gorj. Ivanov Carmen a fost demisa de catre ministrul Sanatatii, Victor Costache, dupa scandalul izbucnit pe tema persoanelor carantinate de la Gorj, ca urmare a expunerii la noul coronavirus.

Dosar penal pentru sefa DSP Gorj

Dosar penal pentru sefa DSP Gorj. Ivanov Carmen a fost demisa de catre ministrul Sanatatii, Victor Costache, dupa scandalul izbucnit pe tema persoanelor carantinate de la Gorj, ca urmare a expunerii la noul coronavirus.

Dosar penal pentru un roman venit dintr-o zona italiana cu coronavirus

Un salajean de 30 de ani s-a ales cu dosar penal pentru comiterea infractiunii de zadarnicirea autoritatilor in stavilirea unor epidemii, dupa ce nu a declarat corect la intrarea in tara localitatea din care se intorcea.

Dosar penal pentru 3 chinezi care nu au respectat perioada de carantina. Autoritatile, anuntate de vecini

Trei persoane intoarse din China s-au ales cu dosar penal pentru ca nu au respectat perioada de carantina. Este vorba de trei chinezi, doi barbati si o femeie, care detin un magazin in orasul Roznov Neamt). Au.

Dosar penal pentru un roman venit dintr-o zona italiana cu coronavirus. Greseala care il poate trimite dupa gratii

Barbatul este cercetat penal pentru ca a mintit autoritatile cu privire la orasul italian din care a revenit in tara in urma cu cateva zile.

Procurorul general, precizari despre noul coronavirus: in ce situatie se pot alege cetatenii cu dosar penal pentru zadarnicirea combaterii bolilor

Procurorul general al Romaniei Gabriela Scutea a spus, miercuri, despre dosarele penale deschise pe numele celor care nu au respectat regulile privind coronavirusul, ca trebuie sa existe conditia de a avea ca urmare raspandirea bolii.

Ce au descoperit politistii intr-un cabinet stomatologic din Capitala. S-a deschis imediat dosar penal

Descoperire socanta facuta de oamenii legii intr-un camin stomatologic din Caminul Kogalniceanu. Se pare ca angajatii institutiei nu aveau la cunostinta ce se afla, de fapt, inauntrul unui dulap care nu mai fusese deschis timp de 20 de ani. Ce au gasit anchetatorii? Ce au descoperit politistii intr-un cabinet stomatologic din Capitala? Angajatii unui cabinet .

Sotul cantaretei Andreea Balan a fost prins drogat la volan. George Burcea s-a ales cu dosar penal

Sotul cantaretei Andreea Balan a fost prins drogat la volan. Barbatul, actor de profesie, s-a ales cu dosar penal dupa ce a fost tras pe dreapta de politisti chiar aproape de casa.

Ministrul Sanatatii: Amenda sau inchisoare pentru cei care nu respecta carantina

Ministrul demis al Sanatatii, Victor Costache, a atentionat ca persoanele care nu respecta masurile privind carantina vor fi sanctionate conform Codul Penal, pedeapsa putand fi amenda sau inchisoarea pana la doi ani.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 05:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2005 seconds )