Libnet.ro
UNICEF

00:07

Procurorul general, precizari despre noul coronavirus: in ce situatie se pot alege cetatenii cu dosar penal pentru zadarnicirea combaterii bolilor

Adevărul Adevărul,
Procurorul general, precizari despre noul coronavirus: in ce situatie se pot alege cetatenii cu dosar penal pentru zadarnicirea combaterii bolilor

Procurorul general al Romaniei Gabriela Scutea a spus, miercuri, despre dosarele penale deschise pe numele celor care nu au respectat regulile privind coronavirusul, ca trebuie sa existe conditia de a avea ca urmare raspandirea bolii. continuă pe Adevărul

Ce spune Arafat despre e153;ansele Romacentniei de a fi ocolita de noul coronavirus

Mai multe antacentlniri vor fi organizate luni la ministerele Sanataapoundii a159;i al Afacerilor Interne, an contextul pericolului reprezentat de noul coronavirus. e152;eful Departamentului pentru Situae155;ii de Urgene155;a, Raed Arafat, a declarat duminica seara ca e153;ansele.

Simptomele care deosebesc infectia cu noul coronavirus de o alta afectiune respiratorie

Momentan, peste 75. 000 de persoane sunt bolnave de noul coronavirus iar peste 2. 700 au murit din aceasta cauza. Pe de alta parte, cateva zeci de milioane de oameni sunt bolnavi de gripa sezoniera, iar peste 75. 000 au decedat in acest sezon.

in Romania nu exista inca niciun caz de imbolnavire cu noul coronavirus VIDEO

Toate cele 13 persoane de la Gorj care au intrat in contact cu cetatenul italian care s-a imbolnavit de coronavirus nu au fost infestati cu virusul gripal. Asadar pana in acest moment in Romania nu avem niciun caz confirmat de imbolnavire cu noul coronavirus. 69 de persoane sunt insa in carantina si 4000 izolate la domiciliu, 900 fiind din Bucuresti.

USR cere o ampla campanie de informare a cetatenilor privind infectia cu noul coronavirus

Uniunea Salvati Romania ii solicita ministrului Sanatatii sa declanseze o ampla campanie de informare a cetatenilor privind infectia cu noul coronavirus, mentionand ca luni dimineata site-urile institutiilor cheie nu au fost actualizate cu date de ultima ora, postate la loc vizibil.

Panica in Italia. Numarul imbolnavirilor cu noul coronavirus a ajuns la 157 si a fost inregistrat al treilea deces

In Italia, unde se afla cea mai mare comunitate de romani din strainatate, numarul imbolnavirilor cu noul coronavirus a crescut la 157. Guvernatorul Lombardiei a spus ca in regiune s-a ajuns la 89 de pacienti, fata de 54 in ziua anterioara, iar un purtator de cuvant al guvernatorului din Veneto a informat ca aici sunt 19 cazuri, cu 7 mai mult decat sambata.

FMI: Epidemia cu noul coronavirus va sterge 0,1 puncte procentuale din avansul economiei mondiale in 2020

Extinderea rapida a epidemiei cu noul coronavirus va reduce probabil cresterea economica a Chinei in acest an la 5,6%, in scadere cu 0,4 puncte procentuale fata de prognoza din ianuarie, si va sterge 0,1 puncte procentuale din avansul economiei mondiale, a avertizat sambata Fondul Monetar International, transmite Reuters, preluata de Agerpres.

Noul coronavirus inainteaza in Europa. Alte doua tari, situate la granita cu Italia, au confirmat primele cazuri de infectare cu Covid-19

Croatia si Austria au confirmat marti primele cazuri de infectare cu Covid-19. in cazul Croatiei, este vorba despre o persoana tanara, care prezinta simptome usoare. Austria a raportat doua cazuri in regiunea Tirol.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2069 seconds )