Libnet.ro
UNICEF

05:30

Dosar penal pentru schiorul care a lovit un copil pe partie, la Sinaia. in ce stare este acum baiatul accidentat

Antena3 Antena3,
Dosar penal pentru schiorul care a lovit un copil pe partie, la Sinaia. in ce stare este acum baiatul accidentat

Politistii au deschis un dosar penal pe numeleschiorului care a accidentat joi un copil pe partia de schi dinSinaia. continuă pe Antena3

UPDATE: Secretar de stat implicat intr-un accident rutier. Se va alege cu dosar penal pentru ca a refuzat sa fie testat pentru consum de alcool El va fi demis de Orban - surse

Valeriu Lupu, proaspat numit secretar de stat in Ministerul Transporturilor, a fost implicat intr-un accident de circulatie, vineri, pe o strada din Timisoara. Pentru ca a refuzat sa fie testat cu alcooltestul de catre politisti, ii va fi intocmit dosar penal, scrie tion. ro. Surse guvernamentale au declarat pentru HotNews. ro ca premierul Ludovic Orban a decis sa il demita pe secretarul de stat.

Schiorul care a lovit un copil pe partia de la Sinaia a fost gasit de Politie. in ce stare este victima

Schiorul care a lovit un copil pe partia de la Cota 2000 din Sinaia, a fost prins de Politie. Acesta plecase de la locul accidentului, desi oprise initial sa vada ce s-a intamplat cu copilul.

Cine este schiorul care a accidentat grav un copil, la Sinaia. Copilul a suferit un traumatism la coloana

Politistii l-au identificat pe schiorul care a accidentat joi un copil pe partia de schi din Sinaia si care a fost transportat de urgenta cu un elicopter SMURD la un spital in Capitala.

Primarul din Iasi vrea sa interzica folosirea petardelor in oras: Vor fi amenzi drastice pentru cei care le vor vinde

Primarul din Iasi, Mihai Chirica, a anuntat vineri ca vrea sa interzica folosirea si comercializarea petardelor in oras si ca va cere Consiliului Local sa aprobe o hotarare in acest sens. El afirma ca proiectul prevede amenzi drastice pentru cei care vand sau folosesc petarde.

Daniel Chitoiu, externat din spital la sase zile de la accidentul in care au murit doi oameni

Fostul ministru Daniel Chitoiu va fi externat astazi, la sase zile de la accidentul rutier soldat cu doi morti. Politicianul a fost internat saptamana trecuta la Spitalul de Urgenta Floreasca si nu a fost inca audiat de politistii care au deschis un dosar penal pentru ucidere din culpa.

CUTREMURATOR! Mihai Bendeac are mari probleme de sanatate. Din pacate, medicii n-au nici un leac pentru boala care il chinuie pe celebrul actor

Mihai Bendeac este un actor de exceptie, un om de televiziune pe masura. Vedeta are mereu aparitii cu zambetul pe buze, insa asunde o mare durere. Mai exact, actorul are nevoie de ajutor pentru a-si re.

Stirile ProTV: Cum functioneaza Vinieta Oxigen la Londra. Amenda usturatoare pentru cei care nu respecta regulile

Din acest an, Bucurestiul introduce Vinieta Oxigen8291;. O taxa similara exista si in Londra, unde locuitorii sunt de acord sa o plateasca pentru a scapa de poluare si de aglomeratie.

ştiri de la Antena3

actualitate, 05:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2039 seconds )