Libnet.ro
UNICEF

01:06

Dosar penal pentru o scoala din Oradea care a organizat cursuri cu elevi in clasa

România Liberă România Liberă,
Dosar penal pentru o scoala din Oradea care a organizat cursuri cu elevi in clasa

Procurorii Parchetului de pe langa Judecatoria Oradea au deschis un dosar penal pentru zadarnicirea . continuă pe România Liberă

Dosar penal la o scoala din Oradea. Profesorii, prinsi fata in fata cu elevii, desi trebuiau sa le predea online

Procurorii au deschis un dosar de cercetare penala, dupa ce la o scoala din Oradea au fost gasiti elevi si personal didactic desfasurand cursuri fata in fata, desi decizia CJSU a impus cursuri online, avand in vedere incidenta cumulata a cazurilor de coronavirus.

O profesoara din Oradea a refuzat sa poarte masca de protectie la ore si i-a instigat si pe ceilalti profesori sa faca la fel

Ispectoratul Scolar Judetean Bihor acuza o profesoara de engleza de la o unitate de invatamant din Oradea ca nu a purtat masca la ore si a instigat alti profesori si parinti sa ignore regulile privind purtarea acesteia. Parchetul de pe langa Judecatoria Oradea a deschis dosar penal pentru trei infractiuni.

O profesoara din Oradea, cercetata penal pentru ca nu poarta masca la ore si instiga si alti dascali la boicot

O profesoara de engleza care preda preda la doua scoli din Oradea este cercetata penal, pentru ca n-a purtat masca la ore si a instigat alti profesori si parinti sa ignore regulile sanitare impuse pentru.

Profesoara care preda la doua scoli din Oradea, cercetata penal pentru ca nu poarta masca la ore si a instigat si alti dascali si parinti

O profesoara care preda la doua scoli din Oradea este cercetata de procurori pentru ca nu poarta masca la ore, fiind acuzata ca a instigat sa nu poarte masca si alti dascali si parinti.

Dosar penal in cazul spitalului modular din Bacau. Spitalul COVID nu a functionat nici macar o zi

DNA Bacau a deschis un dosar penal in cazul achizitionarii si amplasarii spitalului modular de la Baza Letea, din municipiul Bacau. Se cerceteaza achizitia spitalului modular de catre CN Unifarm SA. Acesta era destinat pacientilor COVID-19 si nu a fost functional nici macar o zi.

Clarvazatoarea din Romania care face previziuni pesimiste: Pandemia va dura 3 ani, dar problemele vor continua pana in 2033

Carmen Harra, fosta solista a trupei Trio Expres si celebra pentru previziunile ei, devenite realitate, sustine, intr-un interviu pentru impact. ro, ca pandemia de coronavirus este doar inceputul unor ani dificili pentru omenire. Previziunile pesimiste ale clarvazatoarei romance. Detalii si mesajul socant al aesteia Este stabilita de peste 30 de ani in SUA, iar la ultima .

Vedeta din Romania care a scapat ca prin minune de moarte. Accidentul oribil pe care l-a avut

Celebra artista si sotul sau au trait clipe de groaza. Cei doi au fost la un pas de moarte dupa ce au fost implicati intr-un accident de masina. Din fericire totul s-a terminat cu bine, iar atat vedeta, cat si sotul ei au scapat teferi. Artista a scapat de moarte ca prin minune in cadrul .

DOSAR PENAL RETRIMIS LA DNA Rechizitoriu incomplet privind spaga de 1,2 milioane lei incasata de Sorin Blejnar

Dosarul in care Sorin Blejnar, fostul presedinte al ANAF, este judecat pentru primirea unei mite de 1. 000 euro a fost trimis, ieri, la Directia Nationala Anticoruptie, de magistratii Curtii de Apel Bucuresti. Decizia magistratilor a fost luata pentru acoperirea unor omisiuni observate in rechizitoriul intocmit de procurorii anticoruptie. Decizia pronuntata de magistratii Curtii de Apel Bucuresti nu este definitiva.

Un barbat cu COVID-19 a plecat la plimbare cu masina printr-o zona in carantina din Galati

Un barbat infectat cu coronavirus, din localitatea Ivesti, judetul Galati, a fost depistat de jandarmi in timp ce se plimba cu masina pe strazi, intr-o zona carantinata. Anchetatorii i-au deschis dosar penal pentru zadarnicirea combaterii bolilor.

Un asistent medical din Oradea s-a sinucis in ziua in care a aflat ca e bolnav de Covid

Un asistent medical in varsta de 40 de ani, care muncea la Spitalul Clinic Judetean Oradea, s-a sinucis vineri, 30 octombrie, in ziua in care a aflat ca este infectat cu.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:06

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2133 seconds )