Libnet.ro
UNICEF

06:00

Dosar penal pentru shaormeria din Iasi, care a intoxicat sute de clienti

Antena3 Antena3,
Dosar penal pentru shaormeria din Iasi, care a intoxicat sute de clienti

Dosar penal pentru shaormeria din Iasi, cu Salmonella, in care sute persoane au suferit toxiinfectii alimentar. Astfel, in cursul saptamanii trecute, 134 de persoane au ajuns la spital cu toxiinfectii alimentare. continuă pe Antena3

FOTO VIDEO Trei masini de lux din Anglia inmatriculate cu acte false in Romania, depistate la Blaj. Dosar penal pentru doua persoane

Politistii din Alba au depistat trei autoturisme cautate de autoritatile britanice, in valoare de aproximativ 47. 000 de lire sterline, care se aflau in posesia unor cetateni din municipiul Blaj. Acestia sunt banuiti de inselaciune, fals si tainuire, fapte savarsite in legatura cu inmatricularea autovehiculelor in Romania.

Iasi: Politia a deschis dosar penal dupa ce 134 persoane au suferit toxiinfectii alimentare de la maioneza de la un fast food

Politia ieseana a intocmit un dosar penal dupa ce, in cursul saptamanii trecute, 134 de persoane au ajuns la spital cu toxiinfectii alimentare din cauza maionezei din shaorma, relateaza Agerpres.

De la cirese li s-a tras! Doi tineri s-au ales cu dosar penal dupa ce au fost surprinsi intr-o livada

Politistii din Buzau au intocmit dosar penal pe numele a doi tineri prinsi in flagrant in timp ce furau cirese dintr-o livada din Ramnicu Sarat. S-a intamplat in cursul zilei de joi, in jurul orei 13. Cei doi aveau asupra lor sase kilograme de fructe, pe care luau aproximativ 300 de lei daca apucau sa le vanda in piata.

UniCredit devine a patra banca din piata care introduce creditarea 100% digitala, prin semnatura electronica calificata

UniCredit devine a patra banca din piata care introduce creditarea 100% online, prin semnatura electronica calificata, dar deocamdata doar clientii care detin deja un cont si au fost identificati de catre un angajat al bancii in ultimele 6 luni pot.

Povestea de dragoste interzisa de lege intre un tanar de 22 de ani si o fata de 14 ani ramasa insarcinata. Familiile ii sustin, dar Politia a deschis dosar penal

Un tanar de 22 de ani din comuna gorjeana Rosia de Amaradia risca sa ajunga la inchisoare pentru ca s-a indragostit de o adolescenta in varsta de 14 ani, cei doi urmand sa devina parinti.

NOAPTEA MUZEELOR 2018. Programul complet al muzeelor din Iasi

in noaptea de sambata spre duminica va avea loc in judetul Iasi, evenimentul Noaptea Muzeelor. Iata programul complet din judet. Muzeul Unirii Iasi.

Compania din Turcia care ar putea construi Autostrada de Centura a Capitalei spune ca are o strategie de investitii n Romnia prin PPP-uri: Un plan de 10 miliarde de dolari pentru urmatorii 10 ani

Doua din cele trei loturi ale viitoarei Autostrazi de Centura A0) Sud - o sosea de mare viteza diferita de actuala centura - ar putea fi construite de firma turca Alsim Alarko. Companiei turce i-au fost atribuite pentru circa 340 milioane de euro realizarea a 33 de km din A0, desi aceasta nu are deocamdata lucrari de asemena anvergura in Romania. Reprezentantii companiei turce au transmis HotNews. ro ca proiectul A0 va fi unul de inceput care sa deschida calea si altor lucrari in Europa si ca strategia companiei pe termen lung este de a investii in Romania prin Parteneriatele Publice Private, avand pregatit un plan de investitii de 10 miliarde de dolari pentru urmatorii 10 ani.

CM 2018: Lotul Spaniei pentru competitia din Rusia - Alvaro Morata si Sergi Roberto, n afara listei

Selectionerul Julen Lopetegui a anuntat numele celor 23 de jucatori pe care se va baza la Campionatul Mondial din Rusia 14 iunie - 15 iulie). Din lotul Spaniei, considerata una din favorite la cucerirea trofeului, lipsesc jucatori importanti precum Alvaro Morata, Sergi Roberto, Vitolo sau Marcos Alonso.

Vesti proaste pentru bucurestenii din vestul Capitalei! Ce se intampla cu circulatia tramvaiului 41

Linia tramvaiului 41 va fi deviata, cel mai probabil in aceasta vara, pentru constructia pasajului de la Ciurel, care va traversa Soseaua Virtutii. De asemenea, circulatia va fi oprita pentru doua weekenduri,.

BREXIT - Lovitura pentru ROMANI: SCHIMBARI drastice care ii vor afecta in mod DIRECT

Incertitudinile generale legate de iesirea Marii Britanii din Uniunea Europeana va lovi puternic in companiile aeriene si va afecta milioane de europeni, inclusiv pe cetatenii romani. Directorul de marketing.

ştiri de la Antena3

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,228 seconds )