Libnet.ro
UNICEF

18:30

BREXIT - Lovitura pentru ROMANI: SCHIMBARI drastice care ii vor afecta in mod DIRECT

B1 B1,
BREXIT - Lovitura pentru ROMANI: SCHIMBARI drastice care ii vor afecta in mod DIRECT

Incertitudinile generale legate de iesirea Marii Britanii din Uniunea Europeana va lovi puternic in companiile aeriene si va afecta milioane de europeni, inclusiv pe cetatenii romani. Directorul de marketing. continuă pe B1

Moartea vine de unde te astepti mai putin: Din pacate pentru romani, toti cei care au consumat aceasta leguma trebuie sa stie ca...

Fraza moartea vine de unde nu te astepti nu a fost niciodata mai adevarata, sustin specialistii, in cazul unora dintre alimente. Cartofii incoltiti nu sunt buni pentru consum. Aceasta leguma.

Alerta METEO pentru weekend: Schimbari dramatice ale vremii. Care sunt zonele in care nu e bine sa te duci in aceasta perioada!

In weekend, vremea va fi instabila si se anunta averse puternice in mai multe zone ale tarii. Sambata, vremea va fi predominant frumoasa in sudul tarii, cu temperaturi care vor atinge o maxima de.

Alerta METEO pentru romani: Ce se intampla in weekend va afecta pe toata lumea!

In acest week-end, ploile vor persista, a anuntat meteorologul Romica Jurca, care a mai precizat ca este vorba de sisteme noroase care ajung in zona tarii noastre in sisteme frontale, de aceea prezenta va fi mai.

Lovitura pentru utilizatorii de aplicatii de taxi. Guvernul vrea sa interzica Uber, Clever Taxi si Star Taxi

Guvernul Dancila pare ca isi va pune in cap si utilizatorii aplicatiilor de taxi, Executivul intentionand sa adopte o Ordonanta de Urgenta prin care aplicatii Clever Taxi, Star Taxi si serviciile Uber s.

Lovitura pentru Sebastian Ghita! Se cere pedeapsa cu executare pentru fostul deputat

Procurorii DNA au cerut luni, la Instanta suprema, condamnarea fostului deputat Sebastian Ghita la inchisoare cu executare, in dosarul in care acesta este judecat alaturi de fosti sefi din politie si.

Lovitura pentru Sebastian Ghita! Actele de extradare au ajuns pe masa judecatorilor sarbi

Actele pentru extradarea lui Sebastian Ghita au ajuns pe masa judecatorilor sarbi. Magistratii de la inalta Curte din Serbia urmeaza sa analizeze documentele si sa se pronunte, informeaza Antena.

Lovitura pentru Ungaria: Statutul de DEMOCRATIE SIGURA, pus la indoiala de Canada, dupa ce o activista a primit azil politic

Viktoria Mohacsi, fosta europarlamentara din Ungaria si militanta pentru drepturile romilor, a primit azil politic in Canada, informeaza romea. cz. Mohacsi a plecat din Ungaria dupa ce a fost amenintata cu.

Zi trista pentru romani: Din pacate este vorba de celebrul artist...

Artistul David Garrett a amanat concertele din Bucuresti, din cauza problemelor de sanatate. Acesta urma sa sustina doua concerte la Bucuresti, in zilele de 8 si 9 iunie, evenimente care aveau deja un grad.

Finantari de pna la 100.000 dolari pentru startup-urile care vor sa ajunga n Asia

Guvernul din Coreea de Sud lanseaza un program de finantare pentru startup-urile din intreaga lume, prin care acestea pot obtine finantari de pana la 100. 000 de dolari. Singura conditie este sa fie dispuse sa incerce si piata din Asia, in special pe cea din Coreea.

Subiectele zilei: Intra in vigoare regulamentul european privind prelucrarea datelor personale. Totul despre noile tale drepturi si obligatii; Fotografii cu protestul soferilor care vor autostrazi in Moldova; UE strange Romania cu usa ca sa returneze mai

Rezolutie in PSD de sustinere a premierului Viorica Dancila Rezolutia a fost semnata si de vicepresedintii regionali, ministrul apararii nationale, Mihai Fifor, si ministrul pentru. Europarlamentarul Daniel Buda, replici dure la adresa coalitiei de guvernare Europarlamentarul PNL, Daniel Buda, spune ca decizia de nationalizare a Pilonului II de pensii e.

ştiri de la B1

actualitate, 18:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2133 seconds )