Libnet.ro
UNICEF

01:05

UniCredit devine a patra banca din piata care introduce creditarea 100% digitala, prin semnatura electronica calificata

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
UniCredit devine a patra banca din piata care introduce creditarea 100% digitala, prin semnatura electronica calificata

UniCredit devine a patra banca din piata care introduce creditarea 100% online, prin semnatura electronica calificata, dar deocamdata doar clientii care detin deja un cont si au fost identificati de catre un angajat al bancii in ultimele 6 luni pot. continuă pe Wall-Street Ro

Autoritatile americane au creat un ICO fals pentru a atrage atentia asupra escrocheriilor din piata criptomonedelor

Printre eforturile autoritatilor americane de a preveni escrocheriile din domeniul criptomonedelor, U. Securities and Exchange Commission SEC), o agentie guvernamentala creata de Congres pentru a reglementa pietele de valori mobiliare si pentru a proteja investitorii un fel de ASF al americanilor), a creat o oferta initiala de monede ICO) falsa prin care spera sa traga semnale de alarma pentru entuziastii castigurilor rapide.

Marturiile cutremuratoare ale adolescentului din SUA care si-a impuscat mortal 10 colegi. De ce i-a crutat pe ceilalti

In urma cu doua zile, America a fost ingrozita de un nou atac armat. Agresorul, in varsta de doar 17 ani, si-a impuscat mortal zece colegi de la liceul din Santa Fe, Texas. Adolescentula declarat.

Mesajul din Iran care da fiori intregii lumi

Teheranul a declarat sambata ca asteapta masuri concrete din partea UE pentru a decide daca acordul cu privire la programul sau nuclear poate fi salvat, in prima zi a unei vizite in capitala iraniana a.

5 mari companii din lume care accepta plata in Bitcoin

Iti este teama ca investitia in Bitcoin este o nebunie? Chiar daca nimeni nu poate spune cu exactitate cat va vinde bitcoin si care va fi evolutia celei mai cunocute cryptomonede din lume, un lucru este sigur: tot mai.

Barbatul din Galati care i-a atacat pe politisti si paramedici cu cutitul, a fost retinut

Salvatori SMURD si politisti atacati cu cutitul, intr-un parc din Galati. Paramedicii si agentii s-au confruntat cu mai multi indivizi care incercau sa-l faca scapat pe un sofer baut care intrase cu.

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2006 seconds )