Libnet.ro
UNICEF

01:05

Sinteza zilei. Fiica unui barbat din Suceava decedat din cauza coronavirusului, marturisiri cutremuratoare

Antena3 Antena3,
Sinteza zilei. Fiica unui barbat din Suceava decedat din cauza coronavirusului, marturisiri cutremuratoare

Fiica unui pacient care a murit la spitalul din Suceava in urma infectiei cu coronavirus a povestit, marti, la Sinteza zilei, drama prin care trece zilele acestea. continuă pe Antena3

Fiica unui barbat decedat de Covid-19 la Suceava: Le-au dat ordine sa il duca de la spital, direct la groapa!

Apar marturii cutremuratoare despre spitalul focar din Suceava. De la mii de kilometri distanta, o fiica isi plange acum tatal. Femeia este in Spania, iar parintele ei in varsta de 71 de ani este una dintre victimele din Spitalul Judetean de Urgenta Sfantul Ioan cel Nou. Suceava a devenit acum punctul zero de infectie cu coronavirus.

Moartea suspecta a unui barbat din Tandarei, anchetata de Directia de Sanatate Publica Ialomita. Nu se stie daca acesta era infectat cu coronavirus

Autoritatile medicale din judetul Ialomita au deschis o ancheta epidemiologica la Tandarei dupa decesul unui barbat survenit vineri, 27 martie, suspect de coronavirus. Rezultul probelor de laborator nu a fost comunicat inca.

Sinteza zilei. Adevarul nestiut despre Lombardia Romaniei. inregistrari explozive

Inregistrari explozive, marti, la Sinteza zilei. Mihai Gadea a prezentat o serie de marturii care devoaleaza ceea ce unii au incercat sa ascunda despre cazul de la Suceava.

Numarul deceselor in urma infectarii cu noul coronavirus urca la 69: Un barbat din Suceava, gasit pozitiv abia dupa ce a murit singur in casa

Un barbat de 56 de ani din Suceava este cel de-al 69-lea caz de deces in urma infectarii cu noul coronavirus. Acesta a fost gasit mort la domiciliu, apoi a fost testat pentru virusul SARS-Cov-2, rezultatul fiind pozitiv.

Catalin Morosanu ii pune la zid pe medicii din Suceava. Sa nu-i mai consideram niste eroi

Catalin Morosanu si-a exprimat opinia in legatura cu probelemele aparute la Spitalul Judetean Suceava, unde aproape 100 de cadre medicale au fost infectate cu COVID-19. in postarea sa de pe Facebook, luptatorul ii pune la zid pe medicii din Suceava, considerandu-i principalii vinovati pentru situatia creata. Catalin Morosanu ii pune la zid pe medicii din .

181 de cadre medicale din Suceava sunt infectate cu COVID-19

181 de cadre medicale din Suceava infectate cu noul coronavirus au fost raportate, luni, Institutulu.

Deputat ALDE despre situatia Spitalului din Suceava: De sambata pana luni au murit 20 de persoane

Situatie bulversanta la Spitalul Judetean din Suceava. Deputatul PNL Alexandru Baisanu spune ca in doar trei zile ar fi murit 20 de oameni, despre care nimeni nu spune nimic.

Au sfidat in ultimul hal Ordonanta Militara! Un barbat din Gorj a fost plimbat in lesa prin oras. Imaginile video au ajuns pe mana politiei

Imagini tulburatoare au fost filmate in orasul Bumbesti-Jiu, din judetul Gorj, unde un barbat a fost surprins plimband un alt barbat in lesa. Acest gest deplasat se explica in contextul in care cetatenilor li se permite sa iasa afara doar pentru a face cumparaturi sau a-si plimba animalul de companie. Imaginile postate pe Facebook au .

Coronavirus: Cel mai varstnic barbat din lume implineste 112 ani, in auto-izolare

Cel mai varstnic barbat din lume, Bob Weighton, implineste duminica 112 ani, in auto-izolare, scrie BBC News.

Sinteza zilei. Situatie critica la Arad. Reactia sefului DSP Arad dupa ce a fost acuzat ca si-a batut joc de medici

Peste 80 de angajati - medici, asistenti, infirmieri, brancardieri, registratori medicali au intrat in concediu din 23 martie, iar 8 medici demisioneaza pentru ca ies la pensie, a anuntat marti conducerea Spitalului Clinic Judetean de Urgenta Arad.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2146 seconds )