Libnet.ro
UNICEF

01:05

Dosar pentru ucidere din culpa in cazul accidentului in care a fost implicat Mario Iorgulescu

România Liberă România Liberă,
Dosar pentru ucidere din culpa in cazul accidentului in care a fost implicat Mario Iorgulescu

Un dosar penal in rem pentru ucidere din culpa si vatamare corporala din culpa a fost deschis in caz. continuă pe România Liberă

Politia a deschis un dosar pentru ucidere din culpa in cazul accidentului provocat de fiul presedintelui Ligii Profesioniste de Fotbal

Politistii au deschis un doar penal pentru ucidere din culpa si vatamare in cazul accidentului provocat de fiul presedintelui Ligii Profesioniste de Fotbal LPF), Mario Iorgulescu, pe Soseaua Chitilei. in urma accidentului, tanarul de 24 de ani a ramas fara permis de conducere.

Noi detalii in cazul accidentului in care a fost implicat Mario Iorgulescu. Un dosar penal in rem pentru ucidere din culpa a fost deschis

Un dosar penal in rem pentru ucidere din culpa si vatamare corporala din culpa a fost deschis in cazul accidentului in care a fost implicat Mario Iorgulescu, fiul lui Gino Iorgulescu, presedintele Ligii.

Mario Iorgulescu, primele consecinte dupa accidentul rutier in care a murit un tanar. Veste cumplita pentru fiul fostului presedinte LPF

Mario Iorgulescu s-a ales cu dosar penal pentru ucidere din culpa in urma accidentului de circulatie produs pe Soseaua Chitila din Capitala, in care o persoana a murit. Fiul fostului presedinte al Ligii Profesionieste de Fotbal a ramas si fara permisul de onducere. Politistii au anuntat ca accidentul s-a produs pe fondul patrunderii pe contrasens .

Leacul Zilei: Lidia Fecioru si sfat de frumusete pentru ridurile din jurul gurii

Lidia Fecioru a oferit in rubrica Leacul Zilei din cadrul emisiunii Adevaruri Ascunseun sfat pentru frumusete pentru pielea din jurul gurii. Se ia o lingurade banana, o lingura de amidon.

Leacul Zilei: Lidia Fecioru, sfat de frumusete pentru ridurile din jurul gurii

Lidia Fecioru a oferit in rubrica Leacul Zilei din cadrul emisiunii Adevaruri Ascunseun sfat pentru frumusete pentru pielea din jurul gurii. Se ia o lingurade banana, o lingura de amidon.

Un tanar din Focsani, care a omorat un pieton si a fugit de la locul accidentului, a fost prins de politie

Acesta este cercetat pentru ucidere din culpa si parasirea locului accidentului. Este posibil ca tanarul sa fie retinut.

Seful procurorilor din Caracal, inca o isprava: A clasat un dosar pentru ca fapta nu exista, desi un barbat a fost impuscat la vanatoare

Razvan Dumitrescu si Mircea Badea au prezentat in emisiunea Editie Speciala un nou caz de clasare efectuat deCatalin Zavoianu, seful procurorilor din Caracal. Un avocat a fost impuscat la vana.

MAE, nou avertisment pentru romanii din afara granitelor! Risc maxim de declansare a incendiilor! Detalii de ultima ora

Ministerul Afacerilor Externe MAE) informeaza cetatenii romani care se afla, tranziteaza sau doresc sa calatoreasca in Republica Portugheza ca Institutului pentru Mare si Atmosfera IPMA) a anuntat ca,.

Ministrul Turismului anunta ca valoarea voucherelor va fi majorata pentru vacantele din extrasezon

Valoarea voucherelor de vacanta va fi majorata de la 1. 450 lei la 2. 080 lei pentru cei ce aleg sa mearga in vacanta in extrasezon, conform unei propuneri a Ministerului Turismului care va fi discutata in perioada urmatoare cu industria, a anuntat ministrul de resort Bogdan Trif, la Antena 3.

VIDEO Bianca Andreescu, mesaj de multumire pentru fanii din Romania

Bianca Andreescu, locul 5 WTA, castigatoare a US Open, le-a multumit pentru sustinere fanilor romani, prin intermediul unui post de televiziune al comunitatii romane din New York.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2211 seconds )