Libnet.ro
UNICEF

01:05

Dosar TelDrum: Dragnea, turnat la DNA de colegii din PSD

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Dosar TelDrum: Dragnea, turnat la DNA de colegii din PSD

Liviu Dragnea a fost turnat la DNA de mai multi lideri din PSD, cel putin asta rezulta din ordonanta de incepere a urmaririi penale impotriva liderului PSD, in dosarul TelDrum , emisa de procuroarea DNA Carmen Lancranjan. continuă pe Wall-Street Ro

Liviu Dragnea, sustinut la DNA de greii PSD

Liviu Dragnea este sustinut de colegii din PSD. Secretarul general al PSD, Marian Neacsu, a venit luni dimineata la DNA pentru a-l sustine pe Liviu Dragnea. Am venit sa-l sustin pe presedintele.

BOMBA BOMBELOR! Cine e PROCUROAREA care l-a EXECUTAT pe Dragnea la DNA: E din TELEORMAN si are 32 de ani! (FOTO)(FOTO)

Liviu Dragnea a fost executat, luni, la DNA. Sefului PSD i s-a adus la cunostinta ca este urmarit penal intr-un dosar privind fraude cu fonduri europene, ale treile pe numele acestuia. Cea care a dat senti.

Motiunea de cenzura trebuie sa stranga opozitia in jurul PNL si sa amplifice sciziunile din PSD

Motiunea de cenzura trebuie sa stranga opozitia in jurul PNL si sa amplifice sciziunile din PSD, sustine vicepresedintele PNL, Cristian Busoi, intr-un comunicat de presa remis Redactiei.

Liviu Dragnea, asteptat la DNA de mai multi sustinatori din PSD: Eu as spera sa nu aiba motive de ingrijorare

Liviu Dragnea a ajuns luni dimineata la sediul DNA. Liderul PSD va da primele declaratii in dosarele instrumentate de procurori in legatura cu afacerile companiei Teldrum, pe care se presupune ca ar.

Prima reactie din PSD dupa acuzatiile aduse de procurorii DNA lui Liviu Dragnea

Presedintele Camerei Deputatilor, Liviu Dragnea, s-a prezentat luni la Directia Nationala Anticoruptie, fiind citat de procurori intr-un dosar de coruptie. Cateva zeci de persoane - printre care.

A fugit de presa. Liviu Dragnea, aparat de jandarmi la iesirea de la DNA. Surse: Seful PSD, URMARIT PENAL (FOTO,VIDEO)

27Liviu Dragnea a plecat de la sediul DNA dupa aproximativ o jumatate de ora. Jarndarmii l-au aparat pe seful PSD de jurnalisti. Desi a promis la venire ca va da declaratii atunci cand va.

FOTO Liviu Dragnea s-a prezentat din nou la DNA

Liderul PSD, Liviu Dragnea, a iesit din sediul Directiei Nationale Anticoruptie, unde a fost audiat, luni, circa o ora, fiind asteptat la iesire, cu aplauze, de sustinatorii lui.

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2116 seconds )