Libnet.ro
UNICEF

06:00

Dosarul 10 august va fi desecretizat pana la sfarsitul lunii (surse, Europa FM)

Hotnews Hotnews,
 Dosarul 10 august va fi desecretizat pana la sfarsitul lunii (surse, Europa FM)

Guvernul a hotarat sa descretizeze pana la sfarsitul lunii dosarul privind interventia jandarmilor in Piata Victoriei la 10 august anul trecut, scrie Europa FM, care citeaza surse guvernamentale. continuă pe Hotnews

Raportul Jandarmeriei cu privire la violentele din 10 august ar putea fi desecretizat pana la 1 decembrie

Ministrul de Interne, Marcel Vela, crede ca raportul Jandarmeriei din cazul 10 august va ajunge integral la Parchet pana de 1 decembrie, informeaza Digi24. Vela intentioneaza ca, saptamana viitoare,sa.

IONEL DANCA (PNL): Obiectivul Guvernului este ca proiectul de salarizare sa fie adoptat pana la sfarsitul lunii noiembrie

Obiectivul Guvernului Orban este ca proiectul de hotarare privind stabilirea salariului minim sa fie inaintat in dezbatere si adoptat pana la sfarsitul lunii noiembrie, a declarat, luni, seful Cancelariei prim-ministrului, Ionel Danca.

Raportul Jandarmeriei cu privire la violentele din 10 august ar putea fi desecretizat luna aceasta

Ministrul de Interne crede ca raportul Jandarmeriei din cazul 10 august va ajunge integral la Parchet pana de 1 decembrie. Saptamana viitoare intentioneaza sa ceara structurilor subordonate sa desecretizeze piesa lipsa din dosarul instrumentat de DIICOT pentru violentele jandarmilor la mitingul diasporei, anunta Digi24.

Guvernul Orban, anunt despre MAJORAREA salariului minim: Obiectivul este adoptarea masurii pana la sfarsitul lunii noiembrie (VIDEO)

PSD a promis ca va majora salariul minim cu 100 de lei, incepand cu 1 ianuarie 2020, dar a plecat de la Palatul Victoria, iar Executivul Orban trebuie sa gestioneze responsabil aceasta propunere. Seful Cancelari.

Seful cancelariei premierului: O decizie privind salariul minim va fi luata pana la finalul lunii noiembrie

Guvernul va lua o decizie privind cresterea salariului minim brut pe tara pana la sfarsitul lunii noiembrie, a anuntat luni Ionel Danca, seful Cancelariei prim-ministrului. Potrivit acestuia, decizia va fi luata dupa consultarea partenerilor sociali, patronate si sindicate.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2096 seconds )