Libnet.ro
UNICEF

00:07

Dosarul 10 August |Vela: E o legatura intre cei care au condus politic Ministerul de Interne si cei care au intervenit (VIDEO)

B1 B1,
Dosarul 10 August |Vela: E o legatura intre cei care au condus politic Ministerul de Interne si cei care au intervenit (VIDEO)

E o legatura intre cei care au condus politic Ministerul de Interne si cei care au intervenit la protestul diasporei din 10 august 2018, a declarat Marcel Vela, ministrul de Interne. Daca eu, intr-o luna, am. continuă pe B1

Ministrul de Interne va propune premierului schimbarea unor sefi din Jandarmerie, dupa ce a citit raportul despre 10 august. Vela: A fost o pregatire minutioasa a interventiei

Marcel Vela, ministrul Afacerilor Interne, a anuntat, joi seara, ca ii va propune premierului Ludovic Orban schimbarea anumitor sefi din Jandarmeria Romana, dupa ce a citit raportul desecretizat privind.

Ministrul de Interne, Marcel Vela, despre 10 august 2018: Regizorii au fost oameni din sistem. Voi propune premierului schimbarea unor sefi ai Jandarmeriei

Ministrul de Interne, Marcel Vela, a vorbit, joi seara, despre regizori ai incidentelor din 10 august 2018, spunand ca acestia au fost oameni din sistem, in legatura cu politicienii care au decis interventia in anumite etape in anumite moduri si premeditand-o in modul de organizare. Voi propune premierului schimbarea unor sefi ai Jandarmeriei, a anuntat Vela.

Marcel Vela, despre evenimentele din 10 august: Cei care au regizat aceasta mizerie trebuie sa plateasca

Ministrul Afacerilor Interne, Marcel Vela, a declarat, miercuri seara, la Prima TV, ca s-a urmarit compromiterea Jandarmeriei si reactionarea emotionala a jandarmilor la evenimentele din 10 august 2018, iar cei care au regizat aceasta mizerie trebuie sa plateasca, potrivit Agerpres.

Raetchi, dezvaluiri din raportul MAI: Jandarmeria a facut politie politica intre OUG 13 si protestul din 10 august. A vrut sa scoata o tentativa de lovitura de stat

Vicepresedintele Comisiei de aparare din Camera Deputatilor Ovidiu Raetchi a vorbit la Adevarul Live despre importanta desecretizarii dosarului 10 august, subliniind ca miza nu este pentru a aflat niste lucruri spectaculoase, ci pentru a se merge mai departe cu cercetarea adevarului. Acesta a dezvaluit ca in prima suta de pagini din dosarul intocmit de Carmen Dan exista o analiza facuta de Jandarmerie asupra a ce vorbesc oamenii pe Facebook.

FRANS TIMMERMANS: Uniunea Europeana proteja industria de cei care nu respecta Acordul de la Paris

Vice-presedintele executiv al Comisiei Europene, Frans Timmermans, a declarat luni ca UE nu va ezita sa ia masuri pentru a proteja industriile de competitorii care nu respecta Acordul de la Paris din 2015, pentru combaterea incalzirii globale, potrivit Reuters.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2102 seconds )