Libnet.ro
UNICEF

01:05

FRANS TIMMERMANS: Uniunea Europeana proteja industria de cei care nu respecta Acordul de la Paris

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
FRANS TIMMERMANS: Uniunea Europeana proteja industria de cei care nu respecta Acordul de la Paris

Vice-presedintele executiv al Comisiei Europene, Frans Timmermans, a declarat luni ca UE nu va ezita sa ia masuri pentru a proteja industriile de competitorii care nu respecta Acordul de la Paris din 2015, pentru combaterea incalzirii globale, potrivit Reuters. continuă pe Ziarul Bursa

Noul sef al diplomatiei comunitare vrea ca Uniunea Europeana sa aplice limbajul puterii pentru a contribui la o lume mai pasnica, prospera si dreapta. Realitatea cu care Uniunea se confrunta

Uniunea Europeana trebuie sa foloseasca limbajul puterii in politica externa si sa o abordeze cu mai multa incredere, a declarat Josep Borrell, noul inalt Reprezentant UE pentru Afaceri Externe, citat de.

EUROSTAT: Romanii cheltuiesc pe mancare cel mai mult din Uniunea Europeana

Romanii cheltuiesc pentru alimente si bauturi racoritoare cel mai mult din Uniunea Europeana, 27,8% din totalul cheltuielilor lor de consum, ponderi mari fiind consemnate si in Lituania 20,9%) si Estonia 19,6%), cu mult peste media europeana de 12,1%, potrivit datelor aferente anului 2018 publicate, luni, de biroul european de statistica Eurostat.

Cheltuielile pe mancare ale romanilor, cele mai mari din Uniunea Europeana: aproape 28% din totalul cheltuielilor de consum

Romanii cheltuiesc pentru alimente si bauturi racoritoare cel mai mult din Uniunea Europeana, 27,8% din totalul cheltuielilor lor de consum, ponderi mari fiind consemnate si in Lituania 20,9%) si Estonia 19,6%), cu mult peste media europeana de 12,1%, potrivit datelor aferente anului 2018 publicate luni de biroul european de statistica Eurostat.

Eurostat: Romanii cheltuie pe mancare cel mai mult din Uniunea Europeana

Romanii cheltuie pentru alimente si bauturi racoritoare cel mai mult din Uniunea Europeana, 27,8% di.

Val de concedieri in prag de Sarbatori. Raluca Turcan a anuntat cine sunt cei care vor fi afectati

Raluca Turcan a anuntat ca Guvernul Orban va continua curatenia in institutiile statului. Cei vizati sunt angajatii din ministere, dar si cei din institutiile publice. Prin acest nou val de concedieri, Guvernul condus de Ludovic Orban spera ca institutiile statului sa inceapa din nou sa serveasca cetateanul. Raluca Turcan anunta ca va avea loc un .

Protest de amploare la DNA. Cine sunt cei care s-au adunat in fata Directiei Nationale Anticoruptie

Protest in fata sediului Directiei Nationale Anticoruptie! Cativa cetateni protesteaza chiar acum fata de decizia procurorilor de a clasa dosarul in care s-a anchetat proiectul minier de la Certej. Cine sunt acestia? Protest in fata DNA Protestul in fata Directiei Nationale Anticoruptie a luat amploare. Cativa membri din cadrul asociatiei Declic s-au adunat in fata .

Romanii cheltuiesc pe mancare cel mai mult din Uniunea Europeana, aproape 28% din totalul cheltuielilor de consum

Romanii sunt europenii care cheltuiesc cel mai mult pentru alimente si bauturi racoritoare. Mai exact, estde vorba despre 27,8% din totalul cheltuielilor de consum. Ponderi peste media UE 12,1%) fiind consemnate.

Examenul de rezidentiat: Secretar de stat - Toti cei care obtin punctaj 60% se pot specializa

Secretarul de stat in Ministerul Sanatatii reitereza ca toti participantii la concursul de intrare in rezidentiat care vor avea punctajul mai mare de 60% se pot specializa. El a spus ca Ministerul Sanatatii va pune accent in ceea ce priveste rezidentiatul, pentru anii urmatori, pe rational, pe clinic, pe aspectele de inteligenta medicala, mai mult decat pe metodele clasice de examen. Examenul de rezidentiat: Aproape 9. 000 de tineri s-au inscris la concursul care are loc astazi in sase centre universitare.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2229 seconds )