Libnet.ro
UNICEF

13:30

Dosarul cu cel mai mare prejudiciu din istoria Romaniei, Lukoil, trimis in instanta

Antena3 Antena3,
Dosarul cu cel mai mare prejudiciu din istoria Romaniei, Lukoil, trimis in instanta

Dosarul cu cel mai mare prejudiciu din istoria Romaniei ajunge in instanta. Petrotel Lukoil din Ploiesti si o alta companie din grup, precum si sase persoane din conducerea gigantului petrolier au. continuă pe Antena3

Cel mai mare festival de arte vizuale din Romania, VSLO, se va desfasura in Vama Veche, in perioada 21-30 august

Pasionatii de arte vizuale sunt invitati si in acest an la Vama Veche, in perioada 21-30 august, la cel mai mare festival international de arte vizuale din Romania Vama sub lumini de Oscar. Cursuri sustinute de lectori romani si straini, proiectii de film, expozitii si concerte, sunt doar cateva dintre ingredientele festivalului ajuns la cea de-a sasea editie-.

Google a bagat reclame si in cel mai mare magazin cu aplicatii

Daca ati crezutca reclamele pe care le vedeti in majoritatea aplicatiilor de Android nu sunt suficiente, Google v-a introdus reclame si in Play Store. Cei de la Google o duc foarte bine cu banii, o realitate confirmata cu fiecare set de rezultate financiare facute publice de companie o data la trei luni. Daca sursa cea [] Google a bagat reclame si in cel mai mare magazin cu aplicatii Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Cel mai hot cuplu din showbiz! Ea talie de viespe, el abdomen cu patratele!

Sunt doi dintre cei mai sexy artisti si formeaza cel mai hot cuplu din showbiz. Ea are talie de viespe si picioare lungi fara pic de celulita, iar el abdomenul plin de patratele! Iata despre cine este vorba! .

Statul, cel mai mare datornic la stat

Oilfield Exploration Business Solutions este numele celui mai mare datornic catre bugetul de stat, cu peste 941 de milioane de lei. Firma este detinuta de KMG International, fostul Rompetrol, iar datoria este de fapt.

Somajul din zona euro, la cel mai redus nivel din ultimii trei ani

Rata somajului din zona euro s-a mentinut, in iunie, la cel mai redus nivel din ultimii trei ani - 11,1%, iar in Uniunea Europeana a ramas la 9,6%, potrivit anuntului facut vineri de Oficiul European de Statistica Eurostat).

Caruso de Romania, cel mai mare tenor roman, impuscat de sotie

Traian Grozavescu este una dintre celebritatile ale Romaniei artistice interbelice, cu o cariera mondiala, fiind comparat frecvent cu Enrico Caruso. Viata sa a fost curmata brusc de sotie, care l-a impuscat.

Weekend aglomerat pe litoralul Marii Negre: Cel mai scump hotel din Mamaia mai are liber in acest weekend doar apartamentul de 600 de euro pe noapte

Au nu au bani, romanii merg in weekend pe litoral. Vara caniculara le-a adus un profit urias hotelierilor. Spre exemplu, pentru weekend-ul acesta, 1-2 august, cu greu mai gasesti o camera libera. Pana si la.

Simona Diaconu, olimpica la matematica plecata din Tecuci, admisa la universitatea Princeton: Daca as fi ministru as schimba manualele scolare si programa

O tinara din Tecuci a obtinut cel mai mare punctaj din istoria Olimpiadei Internationale de Matematica si se pregateste sa plece in SUA, pentru a studia la Princeton. Mi-a placut foarte mult stilul.

Patricia Tig invinsa in finala de la Baku. Ramane cu cea mai mare performanta a carierei

Jucatoarea Patricia Tig a pierdut, duminica la pranz, finala turneului WTA de la Baku Azerbaidjan), dar ramane cu cel mai bun rezultat din cariera.

Aproape 10.000 de tineri vor fi studenti la cea mai mare facultate din Ardeal. A crescut interesul pentru stiinte economice

Reprezentantii UBB anunta ca peste 9. 400 de absolventi de liceu vor fi studenti ai UBB in anul universitar 2015-2016. Mai mult de jumatate au intrat pe locuri bugetate.

ştiri de la Antena3

actualitate, 13:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2233 seconds )