Libnet.ro
UNICEF

01:05

Cel mai mare festival de arte vizuale din Romania, VSLO, se va desfasura in Vama Veche, in perioada 21-30 august

Adevărul Adevărul,
Cel mai mare festival de arte vizuale din Romania, VSLO, se va desfasura in Vama Veche, in perioada 21-30 august

Pasionatii de arte vizuale sunt invitati si in acest an la Vama Veche, in perioada 21-30 august, la cel mai mare festival international de arte vizuale din Romania Vama sub lumini de Oscar. Cursuri sustinute de lectori romani si straini, proiectii de film, expozitii si concerte, sunt doar cateva dintre ingredientele festivalului ajuns la cea de-a sasea editie-. continuă pe Adevărul

Google a bagat reclame si in cel mai mare magazin cu aplicatii

Daca ati crezutca reclamele pe care le vedeti in majoritatea aplicatiilor de Android nu sunt suficiente, Google v-a introdus reclame si in Play Store. Cei de la Google o duc foarte bine cu banii, o realitate confirmata cu fiecare set de rezultate financiare facute publice de companie o data la trei luni. Daca sursa cea [] Google a bagat reclame si in cel mai mare magazin cu aplicatii Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Caruso de Romania, cel mai mare tenor roman, impuscat de sotie

Traian Grozavescu este una dintre celebritatile ale Romaniei artistice interbelice, cu o cariera mondiala, fiind comparat frecvent cu Enrico Caruso. Viata sa a fost curmata brusc de sotie, care l-a impuscat.

Productia de lapte scade cel mai mult in Romania

Romania a inregistrat cea mai mare scadere a productiei de lapte de vaca dintre statele membre ale Uniunii Europene UE), in contextul eliminarii, la 1 aprilie, a cotelor de productie, in timp ce printre cei mai mari beneficiari din spatiul comunitar se afla Ungaria.

Definitia arbitrului bandit: de ce Tudor e cel mai mare stelist cu fluier in gura. Istoricul gafelor intr-o singura directie

Steaua a transferat multi fotbalisti pe bani grei in ultimii ani, insa, probabil, nici unul dintre ei n-a adus echipei atat de multe puncte, precum arbitrul Alexandru Tudor.

Patricia Tig invinsa in finala de la Baku. Ramane cu cea mai mare performanta a carierei

Jucatoarea Patricia Tig a pierdut, duminica la pranz, finala turneului WTA de la Baku Azerbaidjan), dar ramane cu cel mai bun rezultat din cariera.

Fondul de Supravietuire din Olanda are cea mai mare parte a activelor plasata in Romania: Actiunile romanesti sunt in valoare de 1,54 milioane de euro

Fondul de Supravietuire din Olanda a pariat 35% din banii sai, adica cea mai mare parte a activelor, la Bursa din Bucuresti, scrie economica. net. Actiunile romanesti sunt in valoare de 1,54 milioane de euro.

Ce salarii au presedintii din Europa. Angela Merkel are cea mai mare leafa din Europa

Ce salarii au presedintii din Europa. Dupa ce presedintele francez Francois Hollande a renuntat, in 2012, la 30% din salariu, iar presedintele rus Vladimir Putin si-a taiat, in 2015, salariul cu 10 procente din cauza crizei care afecteaza tara sa, cancelarul german Angela Merkel este de departe cel mai bine platit lider european, potrivit unui clasament realizat in acest an de CNN Money.

Orasul din Romania in care e cel mai bine sa traiesti

Cluj-Napoca este cel mai bine pozitionat oras romanesc intr-un clasament care masoara calitatea vietii in 97 de metropole din intreaga lume. Topul, realizat de specialistii de la Numbeo, este valabil pentru.

Trafic ingreunat la Vama Sculeni. Sute de soferi din Romania au stat cu orele in coloana

Traficul din Vama Sculeni a fost ingreunat, sute de masini stand cu orele in coloana, informeaza publika. md. Reprezentantii Serviciului Vamal sustin ca fluxul de masini este mai mare joi si vineri, pe sensul.

Viata sexuala la 12 ani: cum i-a cerut o copila iubitului mai mare cu opt ani o partida de sex anal, pentru a-si pastra, totusi, virginitatea. Tanarul a fost retinut

O copila din judetul Botosani a trecut direct de la joaca cu papusile la perversiuni sexuale. Desi are doar 12 ani, si-a invitat prietenul, cu opt ani mai mare, la ea acasa pentru o partida de sex anal. Copila dorea sa-si satisfaca si iubitul, dar sa ramana si virgina.

ştiri din Cultura

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2356 seconds )