Libnet.ro
UNICEF

05:30

Caruso de Romania, cel mai mare tenor roman, impuscat de sotie

Antena3 Antena3,
Caruso de Romania, cel mai mare tenor roman, impuscat de sotie

Traian Grozavescu este una dintre celebritatile ale Romaniei artistice interbelice, cu o cariera mondiala, fiind comparat frecvent cu Enrico Caruso. Viata sa a fost curmata brusc de sotie, care l-a impuscat. continuă pe Antena3

Moartea violenta a celui mai mare tenor roman. Cum l-a impuscat sotia-calau, din gelozie, pe cel care a urcat Romania pe marile scene ale lumii

Traian Grozavescu este una dintre celebritatile ale Romaniei artistice interbelice, cu o cariera mondiala, fiind comparat frecvent cu Enrico Caruso. Viata sa a fost curmata brusc de sotie, care l-a impuscat intr-o criza de gelozie.

Google a bagat reclame si in cel mai mare magazin cu aplicatii

Daca ati crezutca reclamele pe care le vedeti in majoritatea aplicatiilor de Android nu sunt suficiente, Google v-a introdus reclame si in Play Store. Cei de la Google o duc foarte bine cu banii, o realitate confirmata cu fiecare set de rezultate financiare facute publice de companie o data la trei luni. Daca sursa cea [] Google a bagat reclame si in cel mai mare magazin cu aplicatii Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Volkswagen a devenit in primul semestru din 2015 cel mai mare producator auto in functie de vanzari

Volkswagen a devenit in primul semestru din 2015 cel mai mare producator auto in functie de vanzari, depasind Toyota, informeaza Bloomberg. Astfel, exista sanse ca germanii sa isi indeplineasca.

Klaus Iohannis: Salut investirea noului Guvern al Republicii Moldova. Vreau ca partenerii nostri sa fie convinsi ca vor avea in Romania cel mai important sprijin

Presedintele Klaus Iohannis a transmis joi, printr-un mesaj postat pe Facebook, ca saluta investirea noului Guvern de la Chisinau. Salut investirea noului Guvern al Republicii Moldova, un guvern cu o orientare.

Topul celor mai mari salarii din ministerele din Romania: Cel mai bine platit bugetar castiga peste 14.600 lei/luna

Incepand cu luna august, inaltii demnitari vor beneficia de majorarea indemnizatilor. Cei mai bine platiti salariati sunt cei din Ministerul Justitiei, Ministerul Afacerilor Externe, Ministerul.

Bilka inregistreaza afaceri in crestere cu peste 50% in primul semestru. Planurile celui mai mare producator de acoperisuri

Bilka, cel mai mare producator de acoperisuri la nivel local, a inregistrat in primele 6 luni ale anului afaceri de 69 milioane lei, in crestere cu 55% fata de aceeasi perioada a anului trecut. Conform estimarilor companiei, 1 din 4 acoperisuri.

Productia de lapte scade cel mai mult in Romania

Romania a inregistrat cea mai mare scadere a productiei de lapte de vaca dintre statele membre ale Uniunii Europene UE), in contextul eliminarii, la 1 aprilie, a cotelor de productie, in timp ce printre cei mai mari beneficiari din spatiul comunitar se afla Ungaria.

Cel mai scump bilet de avion cumparat de un roman de pe telefonul mobil

Cel mai scump bilet de avion cumparat de un roman de pe telefonul mobil in acest an a costat 529 euro pe ruta Iasi-Ljubljana capitala Sloveniei), iar cea mai scumpa rezervare facuta tot prin mobil a fost de 871 euro ruta Bucuresti - Washington, arata.

Atletul Ioan Sitoianu, argint la lungime la Tbilisi. A avut cel mai bun rezultat din cariera

Atletul roman Ioan Sitoianu a castigat, miercuri seara, medalia de argint in proba de lungime din cadrul Festivalului Olimpic al Tineretului European FOTE) de la Tbilisi, cu cel mai bun rezultat din cariera -.

Cea mai mare captura de heroina care a tranzitat Romania din 1990 incoace, capturata la Satu Mare

Procurorii au capturat marti in Vama Petea cea mai mare cantitate de droguri de mare risc care a tranzitat teritoriul Romaniei din 1990 incoace. Traficantii erau de origine turca si romana, iar drogurile urmau sa ajunga in Olanda. Valorea celor 330 de kilograme de heroina este de 40 de milioane de euro.

ştiri de la Antena3

actualitate, 05:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2541 seconds )