Libnet.ro
UNICEF

17:00

Dosarul Romgaz a fost trimis din nou la DIICOT

Antena3 Antena3,
Dosarul Romgaz a fost trimis din nou la DIICOT

Lovitura pentru Daniel Horodniceanu, la final de mandat DIICOT. Acesta reprimeste dosarul Romgaz, care a fost trimis in judecata Magistratii au hotarat ca nu este suficient de puternic rechizitoriul si multe. continuă pe Antena3

Lovitura pentru DIICOT: Dosarul Romgaz, in care sunt vizati Adriean Videanu si Ioan Niculae, a fost respins

Instanta a respins dosarul Romgaz, in care sunt cercetati Adriean Videanu si Ioan Niculae, si l-a trimis inapoi la DIICOT. Magistratii au semnal mai multe probleme privind probele administrate si intocmirea.

Romania, legata din nou de Canada: Primul zbor direct, din ultimii 10 ani, a aterizat cu succes pe Aeroportul Otopeni

Dupa 10 ani de pauza, romanii pot merge din nou in Canada fara a mai fi nevoiti sa astepte cu orele pentru escala. Primul zbor care a efectuat zborul direct pe ruta Montreal- Bucuresti a aterizat cu bine,.

Simona Halep: Simt ca am muncit bine, sunt la un nivel ridicat. E bine sa fiu din nou ntr-o finala de Grand Slam

Victorie in doua seturi cu puternica Garbine Muguruza, iar Simona Halep este din nou in ultimul act de la Paris pentru a treia oara in cariera). Fericita dupa calificarea in finala de la Roland Garros, jucatoarea noastra a vorbit despre duelul cu iberica, despre meciul care va urma si despre cum se simte acum. Simt ca am muncit bine, sunt la un nivel ridicat. E bine sa fiu din nou intr-o finala de Grand Slam, a punctat, printre altele, liderul ierarhiei WTA. Pentru trofeu, Simona va lupta cu Sloane Stephens.

Instanta suprema a restituit la DIICOT Dosarul Romgaz, n care au fost trimisi n judecata Adrian Videanu si Ioan Niculae. Prejudiciul era estimat la aproape 300 de milioane de lei

Inalta Curte de Casatie si Justitie a decis restituirea la DIICOT a dosarului Romgaz, in care au fost trimisi in judecata fostul ministru al Economiei Adriean Videanu si omul de afaceri Ioan Niculae, acuzati de constituire de grup infractional si delapidare. Potrivit DIICOT, prejudiciul din dosar se ridica la suma de 282. 330 lei.

Dosarul n care Gabriel Oprea este judecat pentru moartea politistului Bogdan Gigina a fost trimis la Judecatoria Sectorului 1

Judecatorii instantei supreme au decis vineri sa trimita dosarul privind moartea politistului Bogdan Gigina catre Judecatoria Sectorului 1 din Capitala, decizia fiind definitiva, informeaza mediafax. in aceasta cauza, fostul ministru de Interne Gabriel Oprea este acuzat de ucidere din culpa.

Procurorul care l-a trimis in judecata pe Ponta in dosarul Turceni-Rovinari pleaca din DNA

Procurorul care l-a trimis in judecata pe Victor Ponta in dosarul Turceni - Rovinari, Jean Uncheselu, pleaca din DNA, transferul sau aflandu-se pe ordinea de zi a sedintei Sectiei pentru procurori a CSM din.

Procurorul care l-a trimis n judecata pe Victor Ponta n dosarul Turceni - Rovinari pleaca din DNA. Fostul premier vrea sa-l dea n judecata

Procurorul care l-a trimis in judecata pe Victor Ponta in dosarul Turceni - Rovinari, Jean Uncheselu, pleaca din DNA, transferul sau la parchetul de pe langa tribunalul Dolj aflandu-se pe ordinea de zi a sedintei Sectiei pentru procurori a CSM din data de 12 iunie, scrie news. ro.

Decizia in dosarul lui Liviu Dragnea, amanata din nou pana pe 21 iunie

Inalta Curte de Casatie si Justitie a amanat, pentru 21 iunie, pronuntarea sentintei in dosarul DGASPC Teleorman, in care este judecat liderul PSD, Liviu Dragnea, pentru instigare la abuz in serviciu si instigare la fals intelectual in.

Klaus Iohannis sesizeaza din nou CCR: Este vizat Sorin Grindeanu

Presedintele Klaus Iohannis a trimis Curtii Constitutionale a Romaniei o sesizare de neconstitutionalitate privind infiintarea Autoritatii Nationale pentru Administrare si Reglementare in.

Dupa un DIVORT-SOC, zambeste din nou! O vedeta de la noi are iubit medic, vila noua si serviciu in SUA!

Ultimii doi ani din viata lui Catrinel Sandu au fost cumpliti. A aflat ca sotul o insala, a plans si a suferit enorm. Dar soarele a rasarit si pe strada ei. in viata sa a aparut un alt barbat, un.

ştiri de la Antena3

actualitate, 17:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2092 seconds )