Libnet.ro
UNICEF

01:05

Lovitura pentru DIICOT: Dosarul Romgaz, in care sunt vizati Adriean Videanu si Ioan Niculae, a fost respins

B1 B1,
Lovitura pentru DIICOT: Dosarul Romgaz, in care sunt vizati Adriean Videanu si Ioan Niculae, a fost respins

Instanta a respins dosarul Romgaz, in care sunt cercetati Adriean Videanu si Ioan Niculae, si l-a trimis inapoi la DIICOT. Magistratii au semnal mai multe probleme privind probele administrate si intocmirea. continuă pe B1

Instanta suprema a restituit la DIICOT Dosarul Romgaz, n care au fost trimisi n judecata Adrian Videanu si Ioan Niculae. Prejudiciul era estimat la aproape 300 de milioane de lei

Inalta Curte de Casatie si Justitie a decis restituirea la DIICOT a dosarului Romgaz, in care au fost trimisi in judecata fostul ministru al Economiei Adriean Videanu si omul de afaceri Ioan Niculae, acuzati de constituire de grup infractional si delapidare. Potrivit DIICOT, prejudiciul din dosar se ridica la suma de 282. 330 lei.

Dosarul Romgaz a fost trimis din nou la DIICOT

Lovitura pentru Daniel Horodniceanu, la final de mandat DIICOT. Acesta reprimeste dosarul Romgaz, care a fost trimis in judecata Magistratii au hotarat ca nu este suficient de puternic rechizitoriul si multe.

Curtea Suprema a retrimis dosarul lui Videanu si Ioan Niculae la DIICOT

Magistratii inaltei Curti de Casatie si Justitie iCCJ) au decis, vineri, in camera de consiliu, retrimiterea la DIICOT a dosarului Romgaz, in care sunt vizati, printre altii, fostul ministru al Economiei, Adriean Videanu, si omul de afaceri Ioan Niculae.

O noua LOVITURA pentru DNA! Este ACHITAREA momentului

Magistratii Tribunalului Bucuresti i-au achitat pe fostul senator Doina Tudor si pe fostul vicepresedinte al ASF, Daniel Tudor, in dosarul in care au fost judecati pentru complicitate la luare de mita, respectiv.

O noua lovitura pentru Kovesi! DNA incaseaza achitari pe linie intr-un dosar-cheie

Inca o lovitura pentru sefa DNA, Laura Codruta Kovesi. Dosarul fostului vicepresedinte al Autoritatii de Supraveghere Financiara ASF), aflat pe rolul Tribunalului Bucuresti, a ajuns la final. Acesta a fost.

Lovitura pentru Klaus Iohannis. PSD ia in calcul suspendarea presedintelui

In functie de decizia presedintelui, social-democratii vor decide care sunt pasii urmatori. Sunt tot mai multe voci care vorbesc despre suspendarea lui Klaus Iohannis daca acesta refuza sa puna in aplicarea.

Reduceri eMAG electrocasnice. Care sunt produsele pe care nu trebuie sa le ratezi

Cel mai mare magazin online din Romania, eMAG. ro, are oferte la mai multe categorii de produse. Iata care sunt dintre cele mai atractive reduceri eMAG electrocasnice de astazi:.

Perchezitii de amploare la 57 de adrese din Bucuresti, Ilfov si Giurgiu. Sunt vizati traficantii de droguri

Descinderi la traficantii de droguri! 35 de membri ai uneia dintre cele mai puternice retele de trafic de droguri de mare risc sunt cautati chiar in acest moment de politisti. Mascatii, procurorii DIICOT si.

Lovitura pentru Viorica Dancila! A inceput oficial ancheta in cazul premierului

Bombazilei vine de la DIICOT. Ainceput oficial ancheta in cazul premierului Viorica Dancila. Este vorba de plangerea penaladepusade liderul PNL, Ludovic Orban, in care Dancilaeste.

Clarificari de ULTIMA ORA despre confiscarea sumelor mai mari de 2000 euro transferate in tara! Milioane de romani sunt VIZATI

Ministerul pentru Romanii de Pretutindeni MRP) precizeaza ca niciun roman care are activitati lucrative in afara granitelor nu va avea de suferit ca urmare a implementarii proiectului de Lege privind.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2283 seconds )