Libnet.ro
UNICEF

21:45

Constanta, judetul cu cele mai multe cazuri de COVID-19 raportate la mia de locuitori. Lista celor 25 de zone aflate in scenariul rosu

B1 B1,
Constanta, judetul cu cele mai multe cazuri de COVID-19 raportate la mia de locuitori. Lista celor 25 de zone aflate in scenariul rosu

Constata are cele mai multe infectari cu SARS-COV-2 raportate la mia de locuitori. Podiumul este completat de Ilfov si Sibiu, informeaza Grupul de Comunicare Strategica intr-un comunicat emis de 1. continuă pe B1

Bilantul infectiilor cu coronavirus pe judete. Cele mai multe cazuri noi, in Bucuresti

In ultimele 24 de ore au fost 5. 554 de cazuri noi de COVID-19, 16. 225 teste efectuate. Cele mai multe cazuri noi sunt in Bucuresti, 886. Capitala este urmata de judetele Prahova - 356 de cazuri noi si Brasov.

Topul judetelor cu cele mai multe cazuri de COVID-19. Capitala ramane in frunte, cu 1159 de infectari. Peste 500 de cazuri noi in Constanta

Grupul de Comunicare Strategica a anuntat, sambata, 8. 134 de cazuri noi de coronavirus depistate la nivel national, dintr-un numar de33. 021 de teste efectuate in ultimele 24 de ore. Topul.

Bucurestiul are cele mai multe cazuri de Covid-19: 522 de imbolnaviri depistate in 24 de ore. Distributia pe judete

Grupul de Comunicare Strategica a anuntat, luni,3. 826 de cazuri noide COVID-19 depistate la nivel national, bilantul total ajungand la 475. 362, dintre care 353. 188 persoane vindecate. Potrivit.

Peste 800 de cazuri de COVID-19 in Capitala, in ultimele 24 de ore Constanta continua sa deschida topul judetelor cu cele mai multe imbolnaviri noi

Peste 800 de noi cazuri de COVID-19 au fost raportate in ultimele 24 de ore in Capitala, in timp ce Constanta deschide in continuare topul judetelor cu cele mai multe noi imbolnaviri.

Constanta, judetul cu cel mai mare indice de infectari din Romania

Judetul Constanta a ajuns pe primul loc la numarul de cazuri de bolnavi COVID-19, raportat la o mie de locuitori. De altfel, multe localitati din judet sunt in carantina.

Secretele unuia dintre cele mai misterioase tezaure din Romania. Ce semnifica aplica de aur de la Stancesti

In judetul Botosani, intr-o cetate getica veche de aproximativ 2500 de ani, a fost descoperit in anii 70 unul dintre cele mai misterioase tezaure de pe teritoriul Romaniei. Este vorba despre opt piese dintre care trei de aur, inclusiv o aplica cu o simbolistica aparte.

Clipe de cosmar pentru o stirista din Romania. Sotul ei a facut infarct. Afla mai multe detalii

Daiana Anghel trece prin clipe grele, dupa ce sotul ei, Sorin Gontea, a facut infarct. Aceasta a fost cea care le-a dat vestea fanilor chiar pe contul ei de Instagram. Clipe de cosmar pentru o stirista din Romania Astfel ca Daiana Anghel le-a povestit urmaritorilor sai de pe Instagram ca sotul ei, Sorin Gontea, a .

Infotrafic: Vizibilitate sub 50 de metri pe mai multe drumuri din tara din cauza cetii. Soferii, sfatuiti sa reduca viteza

Potrivit Centrului Infotrafic din Inspectoratul General al Politiei Romane, ceata a redusvizibilitatea in trafic sub 200 metri si, izolat, sub 50 metri, pe mai multe drumuridin judetele.

Horoscop. Ele sunt cele mai violente zodii. Nativii astia bat pe oricine, oricand

Agresivitatea zodiillor este aprinsa din diverse motive, ele se manifesta diferit. Iata care sunt cele mai violente zodii si ce anunta acest horoscop. Horoscop. Ele sunt cele mai violente zodii Berbec Guvernat de Marte, Zeul Razboiului, Berbecul este printre cele mai agresive semne. Este impulsiv, intai loveste, iara poi cre explicatii. E aprig la manie, .

Vest - europenii cumpara tot mai multe masini vechi pentru a evita transportul public - analiza

Vest - europenii cumpara in numar tot mai mare masini vechi, chiar si produse acum mai mult de 20 de ani, totul pentru a evita calatoriile cu transportul public, considerate riscante din cauza pandemiei, arata o analiza a Reuters facuta impreuna cu companii de analiza si dealeri auto din mai multe tari. Efectele sunt grave pentru mediu, dar si pentru companiile de transport public care in unele tari au nevoie de ajutor financiar pentru a rezista, in conditiile in care numarul de calatori s-a prabusit. Evident ca si pretul masinilor vechi a crescut.

ştiri de la B1

actualitate, 21:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2205 seconds )