Libnet.ro
UNICEF

06:00

Doua angajate la o banca din Romania au plecat acasa cu banii a peste 100 de clienti. Cum au reusit sa fure milioane de lei si sa nu le prinda nimeni atata timp

Antena3 Antena3,
Doua angajate la o banca din Romania au plecat acasa cu banii a peste 100 de clienti. Cum au reusit sa fure milioane de lei si sa nu le prinda nimeni atata timp

Doua angajate ale unei banci din judetul Alba si-au insusit banii din conturile personale de depozit a peste 100 de clienti si au creat astfel un prejudiciu de peste 3. 000 lei, politistii. continuă pe Antena3

Perchezitii la doua angajate ale CEC Bank din Zlatna suspectate ca au furat peste 3 milioane de lei din banii a 108 clienti

Politistii de la IPJ Alba au derulat, vineri dimineata, perchezitii in dosarul privind escrocheria de la CEC Bank Zlatna. Sunt vizate doua angajate, suspecte de inselaciune si delapidare cu prejudiciu de peste 3,2 milioane lei.

Doua angajate ale unei banci au ajuns in vizorul autoritatilor. Ele sunt suspectate ca ar fi prejudiciat clientii cu 3,2 milioane de lei

Patru perchezitii au loc, vineri dimineata, in zona orasului Zlatna, intr-un dosar privind fapte de delapidare si inselaciune. Sunt vizate doua angajate ale unei banci, are ar fi creat un prejudiciu de peste 3,2 milioane de lei.

Perchezitii la doua angajate ale unei banci din Alba

Inspectoratul de Politie Judetean Alba efectueaza azi dimineata patru perchezitii in zona orasului Zlatna intr-o cauza privind fapte de delapidare si inselaciune, vizate fiind doua angajate ale unei banci, care ar fi creat un prejudiciu de peste 3,2 milioane de lei, potrivit unui comunicat de presa.

Cine a castigat cel mai important concurs de fitness si culturism din Romania

Un tanar cu origine mixta, italian si dominican, domiciliat in Arad, a reusit sa cucereasca juriul celui mai mare concurs de fitness si culturism din Romania. Tanarul a obtinut locul I la.

S-au casatorit si au facut un copil. Un baiat care pe atunci n-avea cascheta. Cam asa am aparut. Marian Godina, cel mai iubit politist din Romania, sarbatorit la aniversarea de 30 de ani

Cel mai cunoscut politist din Romania implineste miercuri 30 de ani. intr-un an, de cand a devenit cunoscut datorita povestirilor sale amuzante de la serviciu, politistul a reusit sa.

Premiera pe o plaja din Romania: O testoasa uriasa a fost vazuta pe litoralul Marii Negre (VIDEO)

Premiera pe o plaja din Romania. O broasca testoasa, care de obicei traieste in apele Marii Egee, a parcurs mii de kilometri pana pe una din plajele de pe litoralul Marii Negre. Specialistii.

Cartofi prajiti cu oua ochiuri, farfuria castigatoare la Chefi la cutite: Ce au au ajuns cooking show-urile din Romania (FOTO, VIDEO)

In goana dupa audienta, se pierde din vedere calitatea. La cooking show-urile din Romania a inceput sa conteze mai putin calitatea preparatului din farfurie si mai mult scandalul iscat de.

Banii fermierilor din Romania ajung la refugiati

Din Programul National de Dezvoltare Rurala, estimat la opt miliarde de euro, derulat de Ministerul Agriculturii, vor fi redistribuite, in acest an, cateva sute de milioane de euro catre refugiati, a.

Radu Banciu, despre subiectul zborului lui Ciolos la clasa economic: La clasa business poate sa circule un om de stat din Romania in concediu pe banii lui (VIDEO)

Radu Banciu a vorbit in editia de marti a emisiunii Lumea lui Banciu despre ironiile privind calatoria premierului Dacian Ciolos la clasa economic in deplasarea de serviciu din.

Primele trei linii aeriene low-cost din Romania: 4,5 milioane de pasageri transportati in primul semestru

Wizz Air, Ryanair si Blue Air, cele mai importante companii aeriene low-cst prezentate in Romania din punctul de vedere al cotei de piata, au transportat peste 4,5 milioane de pasageri in prima jumatate a anului acesta, adica aproape doua treimi 63%).

ştiri de la Antena3

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2078 seconds )