Libnet.ro
UNICEF

15:15

A doua zi de audieri a ministrilor din Cabinetul Citu

Adevărul Adevărul,
A doua zi de audieri a ministrilor din Cabinetul Citu

Comisiile reunite ale Camerei Deputatilor si Senatului continua, miercuri, audierea candidatilor propusi sa faca parte din Cabinetul Citu. Primul programat sa apara in fata parlamentarilor este Bogdan Gheorghiu, propus la Cultura, iar de la ora 15. 00 este programata Violeta Alexandru, propusa la Ministerul Muncii. continuă pe Adevărul

VIDEO Audierile ministrilor din Cabinetul Citu: Nicolae Ciuca, Adrian Oros si Costel Alexe, aviz pozitiv Catalin Predoiu, Ion Stefan si Lucian Heius, aviz negativ - UPDATE

Audierile ministrilor propusi pentru Guvernul Florin Citu au inceput marti si vor continua miercuri si joi. Singura schimbare fata de Guvernul Ludovic Orban este la Ministerul Finantelor, unde propus este Lucian Ovidiu Heius.

DOCUMENT Trei zile de audieri ale ministrilor din Guvernul Citu. Cand ar putea fi votul decisiv

Conducerea Camerei deputatilor a decis, luni, ca audierile ministrilor din Cabinetul Citu vor avea loc in trei zile, adica marti, miercuri si joi.

Calendarul audierii ministrilor din Guvernul Citu

Audierile ministrilor propusi pentru Guvernul Florin Citu incep marti si dureaza trei zile. Potrivit lui Titus Corlatean, vicepresedintele Senatului, acestea se vor desfasura.

Trei zile pentru audierile ministrilor din Guvernul Citu. Votul de investitura ar urma sa fie dat lunea viitoare

Votul de investitura a guvernului Citu ar urma sa fie dat luni, 9 martie, audierile ministrilor fiind programate pentru zilele de 3, 4 si 5 martie.

Orban: Vom solicita un calendar cat mai rapid pentru audierea ministrilor din Guvernul Citu

Premierul interimar Ludovic Orban, presedinte al PNL, a declarat, duminica seara, ca liberalii vor solicita in Birourile Permanente ale Parlamentului un calendar cat mai rapid pentru audierea ministrilor propusi in Guvernul Florin Citu, apreciind ca votul in plen ar putea fi stabilit peste o saptamana.

Miercuri, a doua zi de audieri in Parlament. Pana acum, trei ministri propusi in Cabinetul Citu au primit aviz favorabil

Audierile ministrilor propusi in Guvernul Citu continua miercuri in comisiile reunite de specialitate ale Parlamentului. in prtima zi, trei din cei sase ministri audiati au primit aviz favorabil. -------15:44 Monica Anisie, ministrul propus la Educatie, a primit aviz negativ. 15:37 Ministrul propus la Sanatate, Victor Costache, a primit aviz negativ. 13:54 Lucian Bode, ministrul propus la Transporturi, si Ionut Stroe, de la Tineret, au primit avize pozitive. 13:52 Bogdan Gheorghiu a primit, miercuri, aviz negativ pentru functia de ministru al Culturii.

incep audierile ministrilor propusi in Cabinetul Citu

ACTUALIZARE - Nicolae Ciuca a primit aviz pozitiv pentru functia de ministru al Apararii Nationale, la fel ca si la precedentele doua audieri, pentru Guvernul Ludovic I si Guvernul Orban II. 14 voturi au fost pentru avizul pozitiv. 6 voturi au fost impotriva avizului pozitiv.

Au inceput audierile ministrilor propusi in Cabinetul Citu

In comisiile parlamentare au inceput, marti, audierile persoanelor care sunt propuse sa fie ministri.

AUDIERILE MINISTRILOR PROPUSI PENTRU CABINETUL CITU Adrian Oros, aviz favorabil pentru functia de ministru al Agriculturii

ACTUALIZARE - Adrian Oros a primit aviz pozitiv din partea comisiilor, avand 18 voturi pentru, 14 impotriva si doua abtineri. --- * ACTUALIZARE - Catalin Predoiu, ministrul desemnat sa ocupe portofoliul Justitiei in Cabinetul Citu, a fost avizat negativ la audierile din comisiile parlamentare de specialitate reunite, cu 27 de voturi pentru, 38 de voturi impotriva si 12 abtineri. -- *ACTUALIZARE- Costel Alexe a primit aviz favorabil pentru functia de ministru al Mediului, Apelor si Padurilor. Au fost exprimate 19 voturi pentru, 18 voturi impotriva si nicio abtinere.

AUDIERILE MINISTRILOR PROPUSI PENTRU CABINETUL CITU Ion Stefan a primit aviz negativ pentru functia de ministru al Dezvoltarii

ACTUALIZARE - Ion Stefan a primit aviz negativ din partea comisiilor avand 20 de voturi impotriva, 10 voturi pentru si cinci abtineri. --- * ACTUALIZARE - Adrian Oros a primit aviz pozitiv din partea comisiilor, avand 18 voturi pentru, 14 impotriva si doua abtineri. --- * ACTUALIZARE - Catalin Predoiu, ministrul desemnat sa ocupe portofoliul Justitiei in Cabinetul Citu, a fost avizat negativ la audierile din comisiile parlamentare de specialitate reunite, cu 27 de voturi pentru, 38 de voturi impotriva si 12 abtineri.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 15:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2282 seconds )