Libnet.ro
UNICEF

07:30

VIDEO Audierile ministrilor din Cabinetul Citu: Nicolae Ciuca, Adrian Oros si Costel Alexe, aviz pozitiv Catalin Predoiu, Ion Stefan si Lucian Heius, aviz negativ - UPDATE

Hotnews Hotnews,
 VIDEO Audierile ministrilor din Cabinetul Citu: Nicolae Ciuca, Adrian Oros si Costel Alexe, aviz pozitiv Catalin Predoiu, Ion Stefan si Lucian Heius, aviz negativ - UPDATE

Audierile ministrilor propusi pentru Guvernul Florin Citu au inceput marti si vor continua miercuri si joi. Singura schimbare fata de Guvernul Ludovic Orban este la Ministerul Finantelor, unde propus este Lucian Ovidiu Heius. continuă pe Hotnews

AUDIERILE MINISTRILOR PROPUSI PENTRU CABINETUL CITU Nicolae Ciuca, aviz pozitiv pentru functia de ministru al Apararii

ACTUALIZARE - Ministrul propus al Finantelor: O sa cer premierului Citu un comitet care sa analizeze influenta epidemiei --- * ACTUALIZARE - Nicolae Ciuca a primit aviz pozitiv pentru functia de ministru al Apararii Nationale, la fel ca si la precedentele doua audieri, pentru Guvernul Ludovic I si Guvernul Orban II. 14 voturi au fost pentru avizul pozitiv. 6 voturi au fost impotriva avizului pozitiv.

Trei zile pentru audierile ministrilor din Guvernul Citu. Votul de investitura ar urma sa fie dat lunea viitoare

Votul de investitura a guvernului Citu ar urma sa fie dat luni, 9 martie, audierile ministrilor fiind programate pentru zilele de 3, 4 si 5 martie.

Calendarul audierii ministrilor din Guvernul Citu

Audierile ministrilor propusi pentru Guvernul Florin Citu incep marti si dureaza trei zile. Potrivit lui Titus Corlatean, vicepresedintele Senatului, acestea se vor desfasura.

DOCUMENT Trei zile de audieri ale ministrilor din Guvernul Citu. Cand ar putea fi votul decisiv

Conducerea Camerei deputatilor a decis, luni, ca audierile ministrilor din Cabinetul Citu vor avea loc in trei zile, adica marti, miercuri si joi.

Scandal la audierile ministrilor din Guvernul Citu. Ce si-au reprosat Alexe si Zamfir

Audierea lui Costel Alexe, propunerea PNL pentru Ministerul Mediului, a fost una tensionata, intre liberal si senatorul PSD Daniel Zamfir fiind mai multe schimburi de replici pe tema poluarii din Capitala.

Orban: Vom solicita un calendar cat mai rapid pentru audierea ministrilor din Guvernul Citu

Premierul interimar Ludovic Orban, presedinte al PNL, a declarat, duminica seara, ca liberalii vor solicita in Birourile Permanente ale Parlamentului un calendar cat mai rapid pentru audierea ministrilor propusi in Guvernul Florin Citu, apreciind ca votul in plen ar putea fi stabilit peste o saptamana.

incep audierile ministrilor propusi in Cabinetul Citu

ACTUALIZARE - Nicolae Ciuca a primit aviz pozitiv pentru functia de ministru al Apararii Nationale, la fel ca si la precedentele doua audieri, pentru Guvernul Ludovic I si Guvernul Orban II. 14 voturi au fost pentru avizul pozitiv. 6 voturi au fost impotriva avizului pozitiv.

incep audierile ministrilor propusi de Florin Citu. Primul in fata Parlamentului este Nicolae Ciuca. Ultimul - Ion Stefan

Prima zi de audieri pentru ministrii Cabinetului Citu incepe, marti, la ora 10. 00, cand este programat sa apara in fata comisiilor reunite Nicolae Ciuca, propus la Aparare. Mai sunt programati Lucian-Ovidiu Heius, propus la Finante, Costel Alexe, propus la Mediu, Catalin Predoiu, propus la Justitie, Adrian Oros, propus la Agricultura, si Ion Stefan, propus la Dezvoltare.

Au inceput audierile ministrilor propusi in Cabinetul Citu

In comisiile parlamentare au inceput, marti, audierile persoanelor care sunt propuse sa fie ministri.

MARCEL CIOLACU: Parlamentarii PSD vor fi impartiali la audierile ministrilor propusi in Guvernul Citu

Presedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a declarat, luni, ca parlamentarii partidului vor fi impartiali la audierile ministrilor propusi in Cabinetul Citu, adaugand ca ii e greu sa creada ca un ministru care a avut pana acum de trei ori un vot negativ de la parlamentari va primi de aceasta data un unul pozitiv.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 07:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2417 seconds )