Libnet.ro
UNICEF

23:00

Doua castele din Romania, printre cele mai frumoase din lume

B1 B1,
Doua castele din Romania, printre cele mai frumoase din lume

Publicatia Chatelaine a intocmit un clasament al celor mai frumoase castele din lume, iar doua dintre acestea se afla pe teritoriul Romaniei. Pe primul loc se afla un castel din Franta, Usse. continuă pe B1

Top 10: cele mai vandute masini noi pe piata auto europeana. Dacia Sandero este pe locul 17 la vanzari in Europa

Piata auto a continuat sa fie condusa de SUV-uri, modele precum VW Tiguan, Nissan Qashqai, fiind printre cele mai cautate. In segmentul compact, VW Golf conduce clasamentul, chiar daca vanzarile au scazut in primul semestru cu 11,6%. Dacia Sandero este.

O jurnalista straina, fascinata de vrajitoarele din Romania. Ce a aflat de la cea mai puternica dintre ele

O jurnalista straina, care estefascinata de vrajitoarele din Romania, a venit in tara sa afle mai multe despre obiceiurile lor. Jurnalista a mers la cea care este considerata cea mai.

Care sunt zodiile masculine cu cele mai multe defecte

Astrologii au facut un top al zodiilor masculine care au cele mai multe defecte. Printre acestea se numara Berbecii, Capricornii si Sagetatorii. Scorpion Barbatul Scorpion este foarte gelos, razbunator si are.

Ea este cea mai bogata actrita din Romania. Are o plaja in Mamaia si masini de fite

Este cea mai bogata actrita din Romania. Cantareata care apare des la tv are o avere impresionanta. Aceasta are mai multe afaceri pe Litoralul romanesc, printre care si o plaja. Maria Buza are si cateva masini.

Unul dintre cei mai mari constructori locali aduce vietnamezi pentru santierele din Romania: In doi ani va fi o criza nemaivazuta a fortei de munca locale. Riscul unei noi bule imobiliare?

Piata locala a constructiilor traverseaza una dintre cele mai dificile perioade dupa criza declansata in anul 2008, atrag atentia specialistii din industrie. In ciuda parcursului favorabil din sectorul privat de investitii, acolo unde proiecte.

PLDM: Aceasta sesiune parlamentara a fost una dintre cele mai rusinoase

Membrii fractiunii Partidului Liberal Democrat in Parlament considera ca sesiunea parlamentara, care se incheie oficial astazi, 31 iulie, a fost una dintre cele mai rusinoase si va ramane un capitol dureros pentru intregul popor.

Reduceri electrocasnice eMAG. Cele mai bune oferte de astazi

Magazinul online eMAG. ro anunta cateva oferte atractive la mai multe modele de frigidere, cuptoare, plite si masini de spalat. intreaga oferta o gasiti -LA ACEST LINK. Iata cateva dintre cele mai atractive produse:.

Imagini SCANDALOASE! Pui de PANDA abuzati la una dintre cele mai renumite centre de ingrijire a animalelor din China (VIDEO)

Imagini revoltatoare la una dintre cele mai prestigioase centre de ingrijire a a animalelor din China. Doi ingrijitori din baza Chengdu au fost filmati in timp ce aruncau cu brutalitate doi pui de.

CNAIR a anuntat restrictii de circulatie pe doua sectoare din Autostrada Soarelui pana in 15 august

Compania Nationala de Administrare a Infrastructurii Rutiere CNAIR) a anuntat vineri impunerea unor restrictii de circulatie pe doua sectoare din Autostrada Soarelui A2) pana in 15 august, din cauza unor lucrari de reparatii.

Restrictii de circulatie pe doua sectoare din Autostrada Soarelui pana pe 15 august

Compania Nationala de Administrare a Infrastructurii Rutiere CNAIR) a anuntat vineri impunerea unor restrictii de circulatie pe doua sectoare din Autostrada Soarelui A2) pana in 15 august, din cauza unor lucrari de reparatii, relateaza News. ro.

ştiri din Economie

ştiri de la B1

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2231 seconds )