Libnet.ro
UNICEF

08:30

A doua cea mai mare economie a Europei a intrat in recesiune din cauza pandemiei

Adevărul Adevărul,
A doua cea mai mare economie a Europei a intrat in recesiune din cauza pandemiei

A doua cea mai mare economie a Europei, dupa Germania, a intrat deja in recesiune din cauza pandemiei, cu o cadere de 6% in primul trimestru, transmite AFP, citata de Agerpres. continuă pe Adevărul

VIDEO Cea mai mare cupola de vitralii din lume se afla in Romania. Cum arata creatia proaspat inclusa in Cartea Recordurilor

Cupola cu vitralii a Bibliotecii Judetene din Ramnicu-Valcea, realizata de artistul roman Gheorghe Dican, a fost desemnata cea mai mare cupola de vitralii din lume.

Tokyo a raportat cea mai mare crestere a numarului de cazuri de Covid-19 inregistrate intr-o zi

Tokyo a raportat duminica peste 130 de noi cazuri de Covid-19, reprezentand cel mai mare numar inregistrat intr-o zi de capitala japoneza.

Atmosfera de razboi in cea mai mare sectie de terapie intensiva din Spania. Medicii lucreaza in garzi de 24 de ore, iar psihiatrii spitalului au lansat un program de sprijin emotional

Spania se apropie incet, dar sigur de 145. 000 de cazuri de COVID-19, in timp ce numarul deceselor a trecut de 14. 500 al doilea bilant de pe glob, in conditiile in care doar SUA au mai multe imbolnaviri, iar.

De ce nu poate rezolva Federal Reserve criza de dolari, desi are cea mai mare tiparnita?

Extraordinar nu mai este demult un cuvant suficient pentru a descrie ceea ce a facut sau face Federal Reserve, banca centrala americana, pentru a opri propagarea efectelor pandemiei de coronavirus nu doar in economia Statelor Unite ci si la nivelul economiei globale.

VIDEO Idei de petrecere a timpului liber acasa. Vizita online in cea mai mare gradina zoologica din Statele Unite

In timp ce stam acasa, obligati de pandemia de coronavirus, inca ne putem bucura de o serie de activitati pe care le faceam inaintea carantinei, ba chiar mai mult.

Se intampla azi: cea mai mare schimbare in Wuhan, locul de unde a inceput pandemia

Wuhan este considerat de multi ca fiind locul de unde a inceput pandemia de Covid-19. Metropola chinezeasca trece in aceste zile printr-o transformare importanta. in urma cu cateva ore,.

AGENTIILE DE PRESA: Franta va inregistra in acest an cea mai grava recesiune, sustine ministrul Economiei

Franta va inregistra in 2020 cea mai grava recesiune economica de la sfarsitul celui de al doilea razboi mondial, a declarat luni ministrul Economiei, Bruno Le Maire, cu prilejul unei audieri de catre comisia pentru Afaceri economice din Senat, transmite AFP.

Franta va inregistra in acest an cea mai grava recesiune de dupa 1945

Franta va inregistra in 2020 cea mai grava recesiune economica de la sfarsitul celui de Al Doilea Razboi Mondial, a declarat luni ministrul Economiei, Bruno Le Maire, cu prilejul unei audieri de catre Comisia pentru Afaceri economice din Senat, transmite AFP.

25% din cei infectati sunt salariati din sanatate. Rata de infectare in randul lor este 20 de ori mai mare decat cea a restului cetatenilor

25% dintre persoanele infectate cu coronavirus in Romania sunt salariati din sanatate, anunta Federatia Solidaritatea Sanitara. Potrivit sindicatului, rata de infectare in randul lor este de 20 de ori mai mare decat cea din randul restului populatiei.

Comisia Europeana pregateste cel mai mare plan de salvare economica de dupa Al Doilea Razboi Mondial

Mai multi oficiali europeni, inclusiv Ursula von der Leyen, presedintele Comisiei Europene, sustin ca e nevoie de un plan de salvareaeconomiilor vest-europene mult mai mare decat cel din al Doilea Razboi Mondial, scrie Mediafax, citand presa internationala.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 08:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2127 seconds )