Libnet.ro
UNICEF

07:30

VIDEO Cea mai mare cupola de vitralii din lume se afla in Romania. Cum arata creatia proaspat inclusa in Cartea Recordurilor

Adevărul Adevărul,
VIDEO Cea mai mare cupola de vitralii din lume se afla in Romania. Cum arata creatia proaspat inclusa in Cartea Recordurilor

Cupola cu vitralii a Bibliotecii Judetene din Ramnicu-Valcea, realizata de artistul roman Gheorghe Dican, a fost desemnata cea mai mare cupola de vitralii din lume. continuă pe Adevărul

VIDEO Idei de petrecere a timpului liber acasa. Vizita online in cea mai mare gradina zoologica din Statele Unite

In timp ce stam acasa, obligati de pandemia de coronavirus, inca ne putem bucura de o serie de activitati pe care le faceam inaintea carantinei, ba chiar mai mult.

A doua cea mai mare economie a Europei a intrat in recesiune din cauza pandemiei

A doua cea mai mare economie a Europei, dupa Germania, a intrat deja in recesiune din cauza pandemiei, cu o cadere de 6% in primul trimestru, transmite AFP, citata de Agerpres.

Canal 33 Romania a intrat in Cartea Recordurilor cu Cel mai lung talk-show din lume

Canal 33 Romania, prin Alexandru Raducanu, in calitate de moderator, dar si echipa postului TV, a intrat in Cartea Recordurilor Guinness, stabilind un nou record mondial pentru Cel mai lung talk-show din lume - 72 de ore si 18 minute de emisie neintrerupta.

Cel mai mare avion cargo din lume a adus la Bucuresti materiale sanitare pentru COVID-19 din China FOTO VIDEO

Un imens avion Antonov 124-100, unul din cele mai mare aeronave din lume, detinut de compania ucraineana de cargo Antonov Airlines a aterizat marti dimineata pe Aeroportul Otopeni, aducand echipamente medicale din China achizitionate de Unifarm. Conform unor surse, pe parcursul acestei luni, inca 12 avioane de tip cargo vor aduce in Romania echipamente medicale. AN-124 mai vine in Romania peste o saptamana.

Tokyo a raportat cea mai mare crestere a numarului de cazuri de Covid-19 inregistrate intr-o zi

Tokyo a raportat duminica peste 130 de noi cazuri de Covid-19, reprezentand cel mai mare numar inregistrat intr-o zi de capitala japoneza.

Atmosfera de razboi in cea mai mare sectie de terapie intensiva din Spania. Medicii lucreaza in garzi de 24 de ore, iar psihiatrii spitalului au lansat un program de sprijin emotional

Spania se apropie incet, dar sigur de 145. 000 de cazuri de COVID-19, in timp ce numarul deceselor a trecut de 14. 500 al doilea bilant de pe glob, in conditiile in care doar SUA au mai multe imbolnaviri, iar.

De ce nu poate rezolva Federal Reserve criza de dolari, desi are cea mai mare tiparnita?

Extraordinar nu mai este demult un cuvant suficient pentru a descrie ceea ce a facut sau face Federal Reserve, banca centrala americana, pentru a opri propagarea efectelor pandemiei de coronavirus nu doar in economia Statelor Unite ci si la nivelul economiei globale.

Se intampla azi: cea mai mare schimbare in Wuhan, locul de unde a inceput pandemia

Wuhan este considerat de multi ca fiind locul de unde a inceput pandemia de Covid-19. Metropola chinezeasca trece in aceste zile printr-o transformare importanta. in urma cu cateva ore,.

Universitatea Spiru Haret a introdus in Romania cea mai puternica platforma de E-learning din lume, inca din 2006

Daca, pana de curand, aceasta pandemie parea o umbra indepartata, acum a devenit o realitate imediata, cu efecte asupra activitatii noastre de zi cu zi. Urmeaza cateva saptamani cruciale pentru toata lumea. Din acest punct de vedere, studentii si cadrele didactice ale Universitatii Spiru Haret au sansa de a-si putea desfasura in bune conditii activitatea educationala.

Secretul Germaniei! Cum reusesc nemtii sa aiba cea mai mica rata de decese din cauza COVID-19

O tara europeana aflata pe locul 4 in topul imbolnavirilor de COVID-19 reuseste sa aiba cea mai mica rata a deceselor din cauza acestui virus. Este vorba despre Germania.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 07:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2584 seconds )