Libnet.ro
UNICEF

07:30

Franta va inregistra in acest an cea mai grava recesiune de dupa 1945

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Franta va inregistra in acest an cea mai grava recesiune de dupa 1945

Franta va inregistra in 2020 cea mai grava recesiune economica de la sfarsitul celui de Al Doilea Razboi Mondial, a declarat luni ministrul Economiei, Bruno Le Maire, cu prilejul unei audieri de catre Comisia pentru Afaceri economice din Senat, transmite AFP. continuă pe Ziarul Bursa

AGENTIILE DE PRESA: Franta va inregistra in acest an cea mai grava recesiune, sustine ministrul Economiei

Franta va inregistra in 2020 cea mai grava recesiune economica de la sfarsitul celui de al doilea razboi mondial, a declarat luni ministrul Economiei, Bruno Le Maire, cu prilejul unei audieri de catre comisia pentru Afaceri economice din Senat, transmite AFP.

COVID-19 IN SUA: Trump ii avertizeaza pe americani sa se pregateasca pentru cea mai grea saptamana

Presedintele Donald Trump i-a avertizat pe americani sa se pregateasca pentru cea mai grea saptamana, dupa ce numarul de cazuri de infectare cu Covid-19 a depasit 300. 000 si au fost inregistrate circa 8. 500 de decese.

FMI: Economia mondiala a intrat in recesiune, una mult mai grava decat criza din 2008

Pandemia de coronavirus a paralizat economia mondiala si a aruncat lumea intr-o recesiune mult mai grava decat criza financiara globala din urma cu un deceniu, a declarat vineri seara directorul general al Fondului Monetar International, Kristalina Georgieva.

Sefa FMI: Recesiunea provocata de coronavirus este mai grava decat criza din 2008

Pandemia de coronavirus a paralizat economia mondiala si a aruncat lumea intr-o recesiune care va fi mult mai grava decat criza financiara globala din urma cu un deceniu, a declarat vineri seara directorul general al Fondului Monetar International, Kristalina Georgieva, transmite Reuters, preluata de Agerpres.

Directorul FMI spune ca recesiunea provocata de coronavirus este mai grava decat criza din 2008

Pandemia de coronavirus a paralizat economia mondiala si a aruncat lumea intr-o recesiune care va fi mult mai grava decat criza financiara globala din urma cu un deceniu, a declarat directorul general al Fondului Monetar International, Kristalina.

Directorul FMI afirma ca recesiunea provocata de coronavirus este mai grava decat criza din 2008

Pandemia de coronavirus a paralizat economia mondiala si a aruncat lumea intr-o recesiune care va fi mult mai grava decat criza financiara globala din urma cu un deceniu, a declarat vineri seara directorul general al Fondului Monetar International, Kristalina Georgieva.

Dupa cea mai neagra zi de la inceputul Pandemia Covid-19, guvernul Suediei impune restrictii si cere puteri sporite

Dupa cea mai neagra zi de la inceputul pandemiei, 76 de morti in 24 de ore, guvernul suedez, criticat pentru modul in care a gestionat pana acum criza cauzata de noul coronavirus, a prezentat luni un proiect de lege vizand consolidarea temporara a puterilor sale pentru a lupta impotriva pandemiei, ceea ce a atras criticile opozitiei, transmite AFP.

Secretul Germaniei! Cum reusesc nemtii sa aiba cea mai mica rata de decese din cauza COVID-19

O tara europeana aflata pe locul 4 in topul imbolnavirilor de COVID-19 reuseste sa aiba cea mai mica rata a deceselor din cauza acestui virus. Este vorba despre Germania.

Cea mai cunoscuta catastrofa a lumii antice. Cosmarul care a ucis 16.000 de oameni. Lumea moare odata cu mine

Unul dintre cele mai traumatizante cataclisme ale lumii antice a fost eruptia vulcanului Vezuviu, situat in sudul Peninsulei Italice. Eruptia a fost atat de puternica incat a distrus patru orase, inclusiv prosperul Pompei. Este cea mai faimoasa eruptie a unui vulcanic al antichitatii.

Cea mai mare unitate siderurgica din tara trimite angajatii in somaj tehnic

Unul dintre liderii sindicatelor din combinatul siderurgic Liberty Galati anunta ca mai multi angajati vor fi trimisi in somaj tehnic incepand de la mijlocul lunii aprilie. Anuntul a fost facut pe Facebook dupa o teleconferinta organizata de conducerea unitatii siderurgice, scrie Mediafax.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 07:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2079 seconds )