Libnet.ro
UNICEF

05:15

Ministrul Educatiei, in debutul sedintei de Guvern: Sunt 11 judete in care nu exista nicio unitate de invatamant in scenariul rosu (VIDEO)

B1 B1,
Ministrul Educatiei, in debutul sedintei de Guvern: Sunt 11 judete in care nu exista nicio unitate de invatamant in scenariul rosu (VIDEO)

Ministrul Educatiei, Monica Anisie, a declarat, luni, in debutul sedintei de Guvern, ca in acest moment, exista 11 judete din Romania unde nicio scoala nu a inceput sub scenariul rosu, adica scenariul in. continuă pe B1

263 de unitati de invatamant sunt in scenariul rosu. Monica Anisie: Sunt 11 judete in care nu avem nicio unitate in aceasta situatie (VIDEO)

Un numar de 12. 423 de unitati de invatamant functioneaza in scenariul verde, 4. 915 in cel galben, iar 263 in rosu, a anuntat Monica Anisie, ministrul Educatiei, in declaratia de presa de duminica,.

MONICA ANISIE: Sunt 11 judete in care nu este nicio unitate de invatamant in scenariul rosu

Ministrul Educatiei, Monica Anisie, sustine ca nicio unitate de invatamant din 11 judete nu este in scenariul rosu. Este vorba despre judetele Harghita, Caras-Severin, Hunedoara, Ialomita, Hunedoara, Bihor, Valcea, Tulcea, Botosani, Bistrita-Nasaud, Covasna si Vaslui.

Monica Anisie, ministrul Educatiei: 96,4% dintre unitatile de invatamant sunt pregatite pentru inceputul de an scolar. Sunt optimista, desi suntem intr-o situatie dificila (VIDEO)

Monica Anisie, ministrul Educatiei, a venit in studioul B1 TV, sambata, cu mai putin de 48 de ore ramase pana la ziua in care va debuta noul an scolar. Cu aceasta ocazie, ea s-a aratat optimista pentru.

Ministrul Educatiei, mesaj pentru elevi si profesori in prima zi de scoala: Mergeti cu incredere, oricare ar fi situatia epidemiologica

Dupa un sir lung de dezbateri, tensiuni si emotii, prima zi de scoala a fost primita de toti elevii si profesorii cu bratele deschise. Pentru a-i incuraja pe elevi sa vina cu incredere la ore, ministrul Educatiei, profesor de limba si literatura romana la Colegiul Tudr Vianu din Capitala, a transmis un mesaj de incurajare .

Ministrul Educatiei, anuntul care le da fiori parintilor. Ce se va intampla cu elevii care nu vor mai putea tine masca pe fata

Ministrul Educatiei, Monica Anisie, a anuntat in cursul zilei de ieri ce se va intampla cu elevii care nu vor mai putea sta cu masca pe fata dupa un anumit timp de purtat. Potrivit acesteia, situatia este una subiectiva, astfel ca fiecare profesor va decide daca ii va permite sa scoata sau nu masca. inceputul .

Dodon, criticat de ministrul Educatiei pentru ca nu a purtat masca in timp ce a vizitat o scoala: Gesturi sfidatoare la adresa intregii societati

Ministrul Educatiei, Igor Sarov, l-a criticat pe Igor Dodon, intr-o postare pe Facebook, pentru faptul ca a vizitat o scoala din tara fara a respecta masurile impuse de autoritati in contextul luptei impotriva COVID-19.

Ministrul Educatiei, cu cateva zile inainte de inceperea anului scolar: Nu mai inteleg nimic din tot ce se intampla in jurul meu! Orice intentie buna este interpretata de toti cei fara de greseala

Ministrul Educatiei, Monica Anisie, a transmis un mesaj dur pe Facebook la adresa celor care critica modul in care a fost pregatita in contextul pandemiei de coronavirus inceperea noului an.

Mesajul transmis de ministrul Educatiei in prima zi de scoala

Ministrul Educatiei, Monica Anisie, spune ca educatia trebuie sa continue in orice situatie. Copii, fiti responsabili si respectati toate regulile de prevenire si combatere a imbolnavirilor, a spus ministrul.

in plina pregatire pentru deschiderea cursurilor, ministrul Educatiei si premierul Orban au aprobat concediul de odihna secretarului de stat de la Preuniversitar, pentru activitati electorale

Auzi si nu-ti vine sa crezi! Scoala incepe intr-o situatie dramatica, provocata de pandemie, de invatamantul online, de scoli cu toaleta in curte si fara conditiile sanitare cerute de ministerul Sanatatii. Cu toate acestea, Ministrul Educatiei si premierul Orban decid sa trimita demnitarul care trebuia sa coordoneze, sa asigure pregatirile pentru deschiderea scolii, secretarul de stat Luminita Barcari, in campanie electorala!.

Ministrul Educatiei, Monica Anisie: 293 de cadre didactice aflate in carantina vor preda online

Ministrul Educatiei si Cercetarii, Monica Anisie, a anuntat ca exista 293 de cadre didactice aflate .

ştiri de la B1

actualitate, 05:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2198 seconds )