Libnet.ro
UNICEF

11:15

La doua zile de la inceperea noului an scolar, doua colegii din Suceava au intrat in scenariul rosu. Mai multi profesori au fost diagnosticati cu Covid-19

B1 B1,
La doua zile de la inceperea noului an scolar, doua colegii din Suceava au intrat in scenariul rosu. Mai multi profesori au fost diagnosticati cu Covid-19

La doua zile de la inceperea noului an scolar, doua unitati de invatamant din Suceava intra in scenariul rosu, dupa ce mai multe cadre didactice au fost depistate cu noul coronavirus, a declarat, in. continuă pe B1

Doua colegii din Suceava au intrat in scenariul rosu dupa ce mai multi profesori au fost confirmati cu COVID-19

Cursurile la Colegiul National Mihai Eminescu din Suceava se vor desfasura exclusiv online, timp de 14 zile, incepand de miercuri, dupa ce sase cadre didactice au fost depistate cu COVID-19, a declarat, intr-o conferinta de presa, primarul Ion Lungu. Un alt liceu din judet care intra in scenariul rosu este Colegiul Tehnic Mihai Bacescu din Falticeni, tot dupa depistarea unor cazuri de coronavirus in randul profesorilor.

Doi secretari de stat de la Educatie si-au luat concediu cu cateva zile inainte de inceperea scolii ca sa intre in campanie electorala. Reactia Monicai Anisie

Luminita Barcai si Dragos Radulescu, secretari de stat in Ministerul Educatiei, si-au luat concediu de odihna chiar cu cateva zile inainte de inceperea noului an scolar. Desi ministerul este pus intr-o situatie dificila in contextul pandemiei, cei doi si-au luat concediu pentru a se concentra pe alegerile locale la care candideaza din partea PNL, respectiv PMP.

inceperea anului scolar, succes sau esec? Klaus Iohannis: Putem sa spunem ca inceputul acestui an scolar a fost unul bun, cu toate ca suntem in plina pandemie (VIDEO)

In cadrul conferintei de presa sustinute miercuri, ora 18. 00, Presedintele Romaniei a abordat si subiectul inceperii noului an scolar. Klaus Iohannis, despre inceperea noului an.

Nelu Tataru, despre inceperea noului an scolar: Speram ca vom avea o crestere usor percertibila

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, a declarat, in contextul inceperii noului an scolar in plina pandemie de coronavirus, ca spera ca va fi o crestere a cazurilor de Covid-19 in randul elevilor si al.

Mesaje de inceperea anului scolar. Ce sa ii transmiti unui elev la inceput de drum

Foarte multi oameni cauta mesaje pe care pot sa le ureze cu prilejul inceperii noului an scolar. Aceste mesaje pot fi adresate atat elevilor, cat si cadrelor didactice. Mesajele primite de catre elevi pot veni din partea familiei: bunici, parinti, sau alte rude, fie din partea cadrelor didactice, care au mereu mesaje incurajatoare fata de .

Ideea originala a parintilor unor elevi la inceperea noului an scolar. Mai bine asa decat inchisi ca-n cusca

Ideea ca elevii sa invete intr-un amfiteatru in aer liber le-a venit parintilor de la Scoala Mircea Eliade din Craiova care au strans bani pentru realizarea proiectului. Oamenii au adus zeci de paleti pe care i-au vopsit apoi in culori vesele.

Ludovic Orban, mesaj inainte de inceperea anului scolar: Sunt convins ca la scoala copilul va fi mai putin expus riscului de imbolnavire (VIDEO)

Premierul Romaniei a declarat in cursrul zilei de duminica, cu mai putin de 24 de ore inainte de inceperea noului an scolar ca are incredere in dascalii si in sistemul de educatie din tara. Mai mult.

GABRIELA FIREA: Alte 130 de autobuze au fost puse in circulatie, odata cu inceperea anului scolar

Numarul mijloacelor de transport in comun din Bucuresti a fost suplimentat cu 130 de autovehicule, odata cu inceperea anului scolar, anunta Primaria Capitalei, scrie News.

Klaus Iohannis a promulgat legea prin care Diaspora va putea vota doua zile la alegerile parlamentare

Presedintele Klaus Iohannis a promulgat, miercuri, legea ce le permite romanilor din Diaspora sa voteze timp de doua zile la alegerile parlamentare din decembrie. Actul normativ clarifica si statutul votului in t.

Legea care permite romanilor din diaspora sa voteze doua zile la parlamentarele din decembrie, promulgata

Presedintele Klaus Iohannis a promulgat Legea pentru modificarea si completarea unor acte normative in materie electorala care permite romanilor din diaspora sa voteze timp de doua zile la alegerile parlamentare din decembrie.

ştiri de la B1

actualitate, 11:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2341 seconds )