Libnet.ro
UNICEF

13:15

A doua editie a elefantFest va avea loc in perioada 19-25 octombrie- webPR

Hotnews Hotnews,
 A doua editie a elefantFest va avea loc in perioada 19-25 octombrie- webPR

In perioada 19-25 octombrie 2020, elefant. ro va organiza elefantFest, targul de carte ce s-a dovedit inca de la prima editie un adevarat punct de atractie pentru pasionatii de lectura din intreaga tara. La editia inaugurala din luna mai au participat peste un milion de cititori, iar amprenta online a evenimentului a depasit 2,5 de milioane de vizualizari, in doar 5 zile. Sergiu Chirca, CEO: La prima editie am avut peste un milion de cititori din intreaga tara. Acum deschidem targul si pentru cititorii din Republica Moldova. Japonia va fi tara cu statut de invitat special. continuă pe Hotnews

Orionide octombrie 2020. Cand va avea loc ploaia de stele

Ploaia de meteoriti Orionid este activa in perioada 2 octombrie - 7 noiembrie. in acest an, este de asteptat sa atinga varful in noaptea de 21 spre 22 octombrie. Ce este ploaia de meteori Orionid? Ploaia.

La Liga: Cand va avea loc derbiul Real Madrid vs Barcelona, primul El Clasico al sezonului

Primul clasico al sezonului dintre FC Barcelona si Real Madrid se va juca sambata, 24 octombrie, a anuntat marti La Liga, organizatorea campionatului Spaniei, scrie AFP.

CURSURILE ONLINE II TIN PE STUDENTI LA DISTANTA DE CENTRELE UNIVERSITARE Chiriile nu au mai inregistrat varful din perioada septembrie-octombrie

Desfasurarea online a cursurilor ii tine pe studenti la distanta de marile centre universitare, fapt ce afecteaza si piata chiriilor, care exploda in aceasta perioada a anului.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 13:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2236 seconds )