Libnet.ro
UNICEF

14:30

A doua etapa de vaccinare: Fiecare primar face cum il taie capul

Hotnews Hotnews,
 A doua etapa de vaccinare: Fiecare primar face cum il taie capul

Vineri incepe etapa a doua a campaniei de vaccinare, fiind definitivata inclusiv lista bolilor cronice stabilite pentru aceasta etapa, fiind trimisa directiilor de sanatate publica. in Dolj, vor fi 24 de centre, 12 la Craiova si 12 in judet. La Craiova vor fi demarate procedurile de achizitie pentru frigidere, chiuvete mobile, dozatoare de apa, truse de prim ajutor de urgenta, hartie, tonere, detergenti, dezinfectanti, cosuri de gunoi, sapunuri, seringi, masti, viziere, manusi, halate etc, scrie Presshub. ro. Dar, vaccinarea incepe vineri, iar in judet, fiecare primar face cum il taie capul, dar toti asteapta banii de la Guvern. Cu o zi inainte de inceperea campaniei, centrele din judet nu erau inca autorizate de DSP. Declaratia premierului Florin Citu de miercuri seara, i-a pus si mai mult pe jar pe edili, iar acestia spun ca vor face fix cat le permite bugetul localitatilor. intrebati cat le permite totusi bugetul, acestia raspund in cor: mai nimic. continuă pe Hotnews

Centre de vaccinare doar pe hartie. Cum a debutat a doua etapa de vaccinare anti-COVID in nordul Romaniei

A doua etapa de vaccinare impotriva SARS-CoV-2 a inceput cu stangul in judetul Suceava. Unele dintre noile centre de vaccinare exista doar pe hartie, iar cele amenajate sunt insa nefunctionale din varii motive.

Centre de vaccinare fara avize DSP, in a doua etapa de vaccinare

Centre de vaccinare fara avize DSP, in a doua etapa de vaccinare impotriva COVID-19. in intreaga tara, salile de sport, vestiarele, casele de cultura sunt transformate in cabinete medicale.

Romanii inclusi in etapa a doua de vaccinare isi pot face cont pe platforma, dar se pot programa doar de vineri, dupa ora 15.00

Romanii inclusi in etapa a doua de vaccinare - persoanele cu varsta peste 65 de ani, pacientii cu boli cronice si angajatii care desfasoara activitati in domenii-cheie, esentiale - isi pot face cont pe platforma de programari, insa programarea in sine pentru vaccinare se poate face doar de vineri, 15 ianuarie, dupa ora 15. Vaccinarea efectiva va incepe luni.

Vineri incepe a doua etapa de vaccinare. Se poate face programare prin telefon

Vineri, 15 ianuarie 2021, incepe in Romania a doua etapa de vaccinare anti - Covid, au anuntat sefii.

EXCLUSIV Dificultati pentru pensionari in a doua etapa de vaccinare. Multi reclama lipsa de informatii, desi ar dori sa se imunizeze: O sa fie foarte greu la sate. Sunt localitati fara medici de familie

Vineri artrebui sa inceapa oficial inscrierile pe platforma online in cea de-a doua etapa a vaccinarii impotriva COVID-19, insa au aparut deja discutii in spatiul public despre obstacolele pe care le.

Medicul Valeriu Gheorghita, detalii despre etapa a doua de vaccinare: Alegerea vaccinului se va face in functiede stoc

Seful campaniei de vaccinare, Valeriu Gheorghita, a oferit, marti, informatii despre etapa a doua de vaccinare. in aceasta etapa vor fi vaccinate persoanele in varsta, cele cu boli cronice si membrii personalului esential.

Ministrul Sanatatii, intrebat cat ar putea sa dureze a doua etapa a campaniei de vaccinare: E prea devreme sa va spun. Daca o sa avem doar cele doua vaccinuri, atunci o sa dureze mai mult decat ne-am astepta (VIDEO)

Ministrul Sanatatii, Vlad Voiculescu, spune ca nu poate preciza cu certitudine cat de mult va dura a doua etapa a campaniei de vaccinare impotriva COVID-19. Daca Romania va folosi doar vaccinurile de la.

Doar 8 centre de vaccinare antiCOVID, deschise in prima faza in Bucuresti, pentru a doua etapa a campaniei de imunizare. Care sunt acestea si cum se pot face programarile

Vaccinarea antiCOVID-19 in etapa a doua a campaniei de imunizare va incepe in Bucuresti in 18 ianuarie, in prima faza doar in 8 centre in care sunt organizate 23 de puncte de vaccinare, a anuntat joi Prefectura Capitalei.

Probleme pentru a doua etapa a campaniei de vaccinare, desi medicul Valeriu Gheorghita a promis o mai buna organizare: Doar opt medici din Botosani s-au incris pentru a face parte din personalul implicat in imunizare

Campania de vaccinare intampina tot mai multe probleme, cu doar o zi inainte de inceputul celei de-a doua etape a imunizarii, in ciuda faptului ca autoritatile, in frunte cu medicul Valeriu Gheorghita au.

Etapa a doua de vaccinare incepe vineri! Acestea sunt persoanele care se pot imuniza in perioada urmatoare!

A doua etapa de vaccinare incepe cu haos si confuzie. Cele 750 de centre de vaccinare promise nu sunt gata, primarii nu au bani sa plateasca medicii, pentru ca ordonanta care stabileste acest lucra va fi adoptata astazi de Guvern. Mai mult decat atat, abia de la ora 15. 00, medicii ar urma sa inceapa sa incarce in platforma numele doritorilor.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2419 seconds )