Libnet.ro
UNICEF

05:15

Doua femei din Chisinau au murit de COVID-19. Bilantul deceselor in Moldova a ajuns la 72

Adevărul Adevărul,
Doua femei din Chisinau au murit de COVID-19. Bilantul deceselor in Moldova a ajuns la 72

Alte doua persoane au pierdut lupta cu COVID-19 in Republica Moldova. intr-un caz este vorba despre o femeie de 81 ani, din Chisinau, internata la Institutul de Medicina Urgenta pe data de 19 aprilie. Boli cronice: insuficienta respiratorie progresiva gr. III, hipertensiune arteriala gr. III, cardiopatie hipertensiva. continuă pe Adevărul

CORONAVIRUS. Doua femei din Bucuresti diagnosticate cu COVID-19 au fugit cu taxiul de la Spitalul Colentina

Inconstienta le va trimite in fata procurorilor pe doua femei infectate cu noul coronavirus. Acestea au fost confirmate pozitiv cu COVID-19 la Spitalul Colentina din Sectorul 2 al Capitalei, dar nu au ramas.

CORONAVIRUS. inca 6 pacienti confirmati cu COVID-19 au murit. Bilantul deceselor din Romania a urcat la 417

Autoritatile romane au anuntat, sambata, ca alti sase pacienti testati pozitiv cu coronavirus au murit. Astfel, bilantul deceselor inregistrate in randul persoanelor depistate cu COVID-19 din Romania a.

CORONAVIRUS. inca noua romani infectati cu COVID-19 au murit. Bilantul deceselor a ajuns la 460

Grupul de Comunicare Strategica a anuntat, luni, ca inca noua romani infectati cu COVID-19 au murit. Astfel, la nivel national, bilantul deceselor ajunge la 460 de victime. Persoanele decedate aveau varste.

inca 4 romani au murit din cauza COVID-19. Bilantul a ajuns la 482 de decese. O femeie de 46 de ani, cea mai tanara victima

Inca 4 romani au murit din cauza coronavirusului, astfel ca bilantul deceselor ajunge, marti, la 482, informeaza Grupul de Comunicare Strategica.

inca 9 romani au murit din cauza COVID-19. Bilantul a ajuns la 469 de decese

Inca 9 romani au murit din cauza coronavirusului, astfel ca bilantul deceselor ajunge, luni dupa-amiaza, la 469, informeaza Grupul de Comunicare Strategica, dupa ce in prima parte a zilei a mai anuntat 9 victime.

VIDEO Bilantul deceselor cauzate de coronavirus a depasit pragul de 41.000 in SUA, in timp ce protestatari cer ridicarea restrictiilor

Bilantul deceselor cauzate de coronavirus a depasit pragul de 41. 000 in SUA, in vreme ce protestatari din capitalele mai multor state s-au adunat in strada pentru a cere ridicarea restrictiilor, iar oficialii avertizeaza asupra faptului ca este nevoie de prudenta in privinta masurilor de iesire din carantina pana ce capacitatea de testare creste.

Doua femei cu COVID-19 care au refuzat internarea au plecat cu taxiul de la spital. Procurorii le-au facut dosar penal

Doua femei care fusesera confirmate cu COVID-19 s-au ales cu dosar penal dupa ce au refuzat internarea si au plecat de la spital cu un taxi.

Doua femei din Bucuresti infectate cu coronavirus au plecat cu taxiul de la Spitalul Colentina

Dosar penal pentru doua femei cu COVID-19 care au refuzat internarea si au plecat cu taxiul.

inca doua persoane au murit de COVID-19 in R. Moldova. Bilantul deceselor a ajuns la 58

Doi barbati din regiunea transnistreana, in varsta de 60 si, respectiv, 75 de ani, au fost rapusi de COVID-19. Ambele persoane sufereau si de boli cronice. Numarul deceselor in stanga Nistrului, cauzate de noul coronavirus, a urcat la 12. in total, in R. Moldova au fost inregistrate 58 de decese, dintre care patru decese in randurile lucratorilor medicali.

Al patrulea deces din randul cadrelor medicale, din cauza coronavirus. Bilantul deceselor in Romania a ajuns la 478

Alte 9 decese ale unor persoane infectate cu coronavirus, printre care se numara si o infirmiera, au fost anuntate luni seara de autoritati. Este vorba despre patru femei si cinci barbati. Bilantul in Romania a ajuns la 478 de morti, dupa ce luni au decedat 27 de romani.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 05:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2477 seconds )