Libnet.ro
UNICEF

21:30

Doua judecatoare, eliberate din functie. Klaus Iohannis a semnat decretele

Antena3 Antena3,
Doua judecatoare, eliberate din functie. Klaus Iohannis a semnat decretele

Presedintele Klaus Iohannis a semnat miercuri decretele de eliberare din functie a trei magistrati, ca urmare a pensionarii, a informat Administratia Prezidentiala. Astfel, au fost eliberati din functia de. continuă pe Antena3

Magistrati eliberati din functie de presedintele Iohannis

Presedintele Klaus Iohannis a semnat astazi decretele de eliberare din functie a trei magistrati, ca urmare a pensionarii, a informat Administratia Prezidentiala.

Basescu: il voi sustine pe Klaus Iohannis in turul doi al alegerilor prezidentiale

Fostul presedinte Traian Basescu a declarat ca, in momentul de fata, presedintele Klaus Iohannis este singurul candidat viabil la alegerile prezidentiale si ca il va vota in al .

Basescu: PMP va avea candidat la prezidentiale, iar in turul doi il va sustine pe Klaus Iohannis

Fostul presedinte Traian Basescu a declarat, duminica seara, la Romania TV, ca PMP va avea candidat la alegerile prezidentiale din acest an, iar in turul doi il va sustine pe Klaus Iohannis. intrebat daca va candida la alegerile europarlamentare, Basescu a evitat sa dea un raspuns direct spunand ca va face ce trebuie ca sa ajute partidul.

Cine i-a dat cadou lui Klaus Iohannis un ceas de peste 38.000 de euro

Presedintele Klaus Iohannis a primit anul trecut cadouri de protocol in valoare de peste 46. 000 de euro, pe care le-a lasat in patrimoniul Administratiei prezidentiale, cel mai scump fiind un ceas de mana model.

FOTO Presedintele Klaus Iohannis, la schi in Muntii Parang. Seful statului s-a pozat cu turistii pe domeniul Transalpina Ski Resort

Presedintele Klaus Iohannis s-a bucurat sambata, de piesaje unice oferite de partiile de schi din Muntii Parang - Masivul Latoritei, unde exista un domeniu schiabil care ar putea deveni cel mai mare din tara. Transalpina Ski Resort, dintre Vidra si Obarsia Lotrului, in judetul Valcea, este la 1850 m altitudine.

Viorica Dancila l-a sunat pe Klaus Iohannis: Ce replica i-a dat presedintele, cand a auzit de Lia Olguta Vasilescu

Viorica Dancila l-a sunat, marti, pe presedinteleKlaus Iohannis, inainte sa plece la Bruxelles! Premierul i-a cerut presedintelui sa ii dea un raspuns in ceea ce priveste cele doua nominalizari.

Tudorel Toader i-a trimis lui Klaus Iohannis trei propuneri pentru functii de conducere din cadrul DIICOT

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a anuntat, marti, ca a trimis presedintelui Romaniei trei propuneri pentru numirea in functia de procuror sef a unor sectii din cadrul DIICOT. Am transmis.

Traian Basescu, despre alegerile prezidentiale din toamna: PMP va avea candidat propriu in primul tur. in turul doi categoric il voi sustine pe Klaus Iohannis

Traian Basescu, fostul presedinte al Romaniei, a declarat, duminica seara, ca PMP va avea candidat propriu la alegerile prezidentiale din acest an, precum si ca in turul doi il va sustine pe actualul sef al.

Ungaria cere SUSPENDAREA din functie a lui Frans Timmermans, un CRITIC al atacurilor asupra legilor justitiei din Romania, Ungaria si Polonia

Guvernul de la Budapesta condus de Viktor Orban a cerut Comisiei Europene suspendarea din functia de prim-vicepresedinte a lui Frans Timmermans, pe perioada campaniei pentru alegerile europarlamentare, care vor avea.

PE PERIOADA CAMPANIEI ELECTORALE: Guvernul ungar cere ca Timmermans sa fie suspendat din functie

Guvernul ungar i-a cerut presedintelui Comisiei Europene, Jean-Claude Juncker, sa il retraga pe Frans Timmermans din functia de prim-vicepresedinte al executivului.

ştiri de la Antena3

actualitate, 21:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2112 seconds )