Libnet.ro
UNICEF

12:45

Doua jurnaliste au ramas fara banii din portofele la sediul central al PSD. Reactii: Daca nu acolo, atunci unde?

Adevărul Adevărul,
Doua jurnaliste au ramas fara banii din portofele la sediul central al PSD. Reactii: Daca nu acolo, atunci unde?

Jurnalista Realitatea TV, Ionela Arcanu, a scris pe Facebook ca doua colege au ramas fara banii din portofele la sediul central al PSD. continuă pe Adevărul

Vremea face prapad si in Constanta: 9 localitati au ramas fara electricitate din cauza furtunii

Locuitorii din noua localitati din judetul Constanta au ramas fara electricitate, miercuri noapte, E-Distributie Dobrogea informand ca, din cauza vantului puternic, au fost afectate sase linii electrice.

Doua jurnaliste, jefuite chiar in sediul PSD. Cati bani le lipseau din portofele

Doua jurnaliste au fost jefuite chiar in sediul PSD, in timp ce luau declaratii liderilor partidului. Reprezentantii formatiunii politice fac cercetari pentru a depista faptasul, promitand ca li se vor returna banii, indiferent daca hotul va fi prins ori ba. Cati bani le lipseau din portofele? Doua jurnaliste au fost jefuite chiar in sediul PSD .

Ciolacu, despre cele doua jurnaliste furate la sediul PSD: Chiar m-am enervat

Presedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a comentat joi seara la Gandurile lui Cristoiu informatia aparuta in presa cum ca doua jurnaliste au fost jefuite chiar in sala destinata presei. Un incident minor, nu s-a ajuns la politie, a relatat Ciolacu.

Cod Rutier 2020. Se schimba legea. Cum vor fi afectati soferii care au ramas fara permis de conducere

Noi modificari aduse in Codul Rutier, din 2020. Guvernul modifica regulile in ceea ce priveste circulatia pe drumurile publice. Iata ce obligatii vor avea de acum incolo soferii care au ramas fara permis! Cod Rutier 2020, se schimba legea Privind circulatia in ordonanta 1952002 pe drumurile publice, legea va fi modificata pentru soferii carora le .

Motivul pentru care un roman a ramas fara masina Tesla pe care o detinea. Politistii s-au uitat lung la actele lui

Conducatorul auto s-a ales si cu un dosar penal din partea oamenilor legii, iar masina Tesla la volanul careia se afla i-a fost confiscata. Barbatul de 38 de ani a fost oprit de catre agentii de la Politia de Frontiera, care au mai aflat si ca aceasta achizitionase autoturismul pe suma de 50. Motivul pentru .

VIDEO Mai multe localitati buzoiene au ramas fara curent din cauza rafalelor puternice. Plafonul unei ferme a cazut peste animale

Un numar de 19 localitati au ramas fara curent electric, dupa intensificarea vantului. Miercuri noapte, in zona Buzaului, vantul va sufla in rafale de peste 100 de kilometri pe ora.

35 de copii si 5 adulti, blocati la Cota 1400 din Sinaia. Hotelul in care se afla a ramas fara curent electric

Treizeci si cinci de copii si cinci adulti au ramas blocati la hotelul de la Cota 1400 din Sinaia, in urma caderilor masive de zapada din ultimele ore.

Romania, sub zapada. Zeci de mii de oameni din 16 judete au ramas fara energie electrica

Ninsoarea si viscolul au lasat 180 de localitati din 16 judete fara energie electrica.

ştiri din Showbiz

ştiri de la Adevărul

actualitate, 12:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,226 seconds )