Libnet.ro
UNICEF

12:15

Ciolacu, despre cele doua jurnaliste furate la sediul PSD: Chiar m-am enervat

Adevărul Adevărul,
Ciolacu, despre cele doua jurnaliste furate la sediul PSD: Chiar m-am enervat

Presedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a comentat joi seara la Gandurile lui Cristoiu informatia aparuta in presa cum ca doua jurnaliste au fost jefuite chiar in sala destinata presei. Un incident minor, nu s-a ajuns la politie, a relatat Ciolacu. continuă pe Adevărul

Doua jurnaliste, jefuite chiar in sediul PSD. Cati bani le lipseau din portofele

Doua jurnaliste au fost jefuite chiar in sediul PSD, in timp ce luau declaratii liderilor partidului. Reprezentantii formatiunii politice fac cercetari pentru a depista faptasul, promitand ca li se vor returna banii, indiferent daca hotul va fi prins ori ba. Cati bani le lipseau din portofele? Doua jurnaliste au fost jefuite chiar in sediul PSD .

PRO TV si Antena 1 joaca dur, in noul sezon. Cu ce vedete au semnat cele doua posturi, in lupta pentru audienta

Cele doua posturi de televiziune concurente au pregatit noutati pentru telespectatori, odata cu apropierea primaverii. PRO TV si Antena 1 joaca dur si in noul sezon, dupa ce au semnat cu vedete pe care romanii nu se asteaptau sa le vada inapoi pe micul ecran atat de curand. Show-urile care au debutat deja inca primele .

Doua jurnaliste au ramas fara banii din portofele la sediul central al PSD. Reactii: Daca nu acolo, atunci unde?

Jurnalista Realitatea TV, Ionela Arcanu, a scris pe Facebook ca doua colege au ramas fara banii din portofele la sediul central al PSD.

Doua ziariste au fost jefuite in sediul PSD, in timp ce ascultau declaratiile lui Ciolacu

Doua ziariste au reclamat ca li s-au furat bani din posete, in timp ce se aflau in sediul central, d.

Ciolacu, despre existenta unei intelegeri intre el si Ludovic Orban cu privire la alegeri: Noi vrem sa scapam de el. Orban e o catastrofa

Liderul PSD, Marcel Ciolacu, a negat, luni seara, ca ar exista o intelegere intre el si premierul Ludovic Orban, astfel incat alegerea primarilor sa se faca intr-un singur tur, dar sa existe alegeri anticipate, in iunie. Este o tema falsa, spune Ciolacu, precizand ca PSD vrea sa scape de Ludovic Orban care este o catastrofa.

Ciolacu, despre ordonanta privatizarii sanatatii: Cine are bani va trai, cine nu are bani va muri

Cine are bani va trai, cine nu are bani va muri - este reactia presedintelui PSD, Marcel Ciolacu, dupa ce Guvernul a adoptat ordonanta de urgenta referitoare la liberalizarea serviciilor medicale.

Deputat PSD, despre cele 25 OUG date marti de PNL: O varza. A fost testamentul guvernului Orban

Valeriu Steriu a vorbit despre greseala guvernului Orban de a da 25 de ordonante de urgenta in seara premergatoare motiunii de cenzura.

VIDEO Neasteptata prietenie dintre un coiot si un bursuc. Cele doua animale au fost filmate in timp ce merg impreuna la vanatoare

O camera video care monitorizeaza viata salbatica a surprins in SUA o serie de imagini care par extrase dintr-un film de animatie, scrie CNN. Este vorba despre un coiot si un bursuc care fac echipa pentru a calatori printr-un tunel de sub o autostrada din California, pentru a merge impreuna cel mai probabil la vanatoare, scrie Reuters.

EXCLUSIV Secretarul general al Guvernului, despre cele 25 de Ordonante de urgenta: Toate au fost trimise spre avizare la Consiliul Legislativ. Cele care nu primeasc avizul conform nu pot fi publicate in Monitorul Oficial

EXCLUSIV Secretarul general al Guvernului, Antonel Tanase, a explicat in exclusivitate pentru B1. RO ca noua dintre cele 25 de Ordonante de urgenta adoptate in sedinta de Guvern de marti au avut nevoie de.

Ludovic Orban, inaintea consultarilor de la Cotroceni: Propunerea de prim-ministru sunt eu Obiectivul nostru raman anticipatele, astfel ca vom respinge in Parlament cele doua propuneri de guvern

Premierul demis Ludovic Orban a anuntat, joi, ca propunerea de premier cu care delegatia PNL va merge la Cotroceni este el, iar pentru PNL ramane ca obiectiv organizarea alegerilor anticipate, astfel ca parlamentarii liberali vor contribui la respingerea urmatoarelor doua propuneri de prim-ministru pe care le va face seful statului.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 12:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2115 seconds )