Libnet.ro
UNICEF

08:00

Motivul pentru care un roman a ramas fara masina Tesla pe care o detinea. Politistii s-au uitat lung la actele lui

Playtech Playtech,
Motivul pentru care un roman a ramas fara masina Tesla pe care o detinea. Politistii s-au uitat lung la actele lui

Conducatorul auto s-a ales si cu un dosar penal din partea oamenilor legii, iar masina Tesla la volanul careia se afla i-a fost confiscata. Barbatul de 38 de ani a fost oprit de catre agentii de la Politia de Frontiera, care au mai aflat si ca aceasta achizitionase autoturismul pe suma de 50. Motivul pentru . continuă pe Playtech

EXCLUSIV Motivul pentru care a fost data afara Maria Ilioiu de la Antena 1. Ce s-a intamplat in culise la Insula Iubirii

Sezonul 5 al show-ului Insula Iubirii, de la Antena 1, a fost ultimul pentru ispita Maria Ilioiu. Roscata, calina, reusind sa prinda in mrejele sale barbatii, a fost totusi data afara, sanctiunile disciplinare avand si ele o concluzie. Motivul pentru care Maria Ilioiu, ispita de la Insula Iubirii, a fost data afara de la Antena .

Un roman a ramas fara autoturismul Tesla de 53.000 de euro imediat dupa ce a intrat in tara

Politia de Frontiera Iasi a confiscat Un autoturism marca TESLA, in valoare de peste 53. 000 de euro. Autoturism, inmatriculat in Romania, condus de un cetatean roman in varsta de 38 de ani, figura ca.

Motivul pentru care Nicolae Ceausescu n-a purtat niciodata verigheta

Scriitorul si fostul consilier personal al lui Nicolae Ceausescu, Petre Gigea, a elucidat misterul pentru care fostul presedinte nu a purtat niciodata verigheta.

Patania unui roman care a cumparat o masina Tesla de la un samsar. Bolidul de 50.000 de euro, confiscat de Politie

Un barbat de 38 de ani s-a ales cu dosar penal si a ramas si fara o masina de 50. 000 de euro, marca Tesla. Politistii de frontiera i-au confiscat masina, care ar fi fost furata din Norvegia.

EXCLUSIV Lacrimi si durere pentru Naomi. Ce s-a ales de faimosul transsexual, dupa ce a ramas fara un leu in buzunar si fara iubit

13 esecuri la Festivalul Mamaia, o orientare intima diferita de cea considerata normala in Romania, primita cu indoiala de popor, transsexualul Naomi a plecat in strainatate, in urma cu multi ani. Lacrimi si durere, caci esecul a revenit in viata ei. Prezentul o infatiseaza fara iubit si fara bani. Faimosul transsexual Naomi. Ce s-a ales .

ING Bank si BCR, anunt de ultima ora! Mii de romani au ramas fara bani

ING Bank si BCR au emis un mesaj important pentru clientii din Romania. Cele doua banci de afla intr-o situatie neobisnuita. Mii de romani au ramas fara bani. Motivele, mai jos. ING Bank si BCR, anunt de ultima ora ING Bank a publicat, in urma cu aproximativ 2 ore, un mesaj de atentionare pentru clientii .

Oficial: Ministrul Ion Stefan explica motivul pentru care s-a dus la DNA

Ministerul Dezvoltarii a explicat vineri, prin intermediul unui comunicat, care a fost motivul pentru ministrul de resort, Ion Stefan, a ales sa mearga singur la Directia Nationala Anticoruptie.

VIDEO Motivul pentru care accidentul in care a murit fetita de doi ani din Spataru a starnit furia vecinilor

Accidentul in care si-a pierdut viata o fetita de doi ani iar parintii ei au fost raniti a starnit furia localnicilor din noul cartier al satului Spataru, comuna Costesti. Aici s-au stabilit peste o suta de familii, in ultimii 20 de ani, insa nici pana acum nu le-au fost rezolvate cererile privind siguranta rutiera in zona.

Care e marea problema a masinilor autonome pentru care nimeni nu are solutia

Se spune ca viitorul industriei auto e reprezentat si de masinile autonome. Asa e, dar modelele care merg fara sofer vin cu o mare problema ce inca n-a fost rezolvata. Toti marii.

ştiri de la Playtech

actualitate, 08:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,254 seconds )