Libnet.ro
UNICEF

10:45

Doua mari banci din Elvetia isi vor publica rapoartele financiare

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Doua mari banci din Elvetia isi vor publica rapoartele financiare

Doua dintre cele mai mari banci de administrare a averilor din Elvetia, Lombard Odier si grupul Pictet, isi vor face publice rapoartele financiare in luna august, la presiunea autoritatilor de reglementare din strainatate, dupa doua secole in care au pastrat discretia fata de datele clientilor. continuă pe Ziarul Bursa

Doua mari banci elvetiene isi publica rezultatele pentru prima data in ultimele doua secole

Doua dintre cele mai mari banci de administrare a averilor din Elvetia, Lombard Odier si grupul Pictet, isi vor face publice rapoartele financiare in luna august, la presiunea autoritatilor de reglementare din strainatate, dupa doua secole in care au.

Zece companii din industria textila din Republica Moldova isi vor prezenta produsele la Paris

Companiile de pe ambele maluri ale Nistrului isi vor prezenta marfurile, cu stand colectiv, la Expozitia internationala specializata ZoomByFatex, ce se va desfasura in perioada 16-18 septembrie 2014, in or. Paris, Franta.

Prodecanul Facultatii de Finante-Banci din ASE, Iuliu Cosmin Serbanescu, trimis in judecata

Prodecanul Facultatii de Finante-Banci din ASE Bucuresti, Iuliu Cosmin Serbanescu, a fost trimis in judecata de procurorii Parchetului instantei supreme, fiind acuzat ca a primit bani de la studenti pentru lucrari de licenta si le-a promis acestora note corespunzatoare, anunta Mediafax.

Prodecanul Facultatii de Finante-Banci din ASE, trimis in judecata pentru spagile luate de la studenti

Prodecanul Facultatii de Finante-Banci din cadrul ASE, Iuliu Cosmin Serbanescu, a fost trimis in judecata de procurorii Parchetului General,dupa ce a luat spaga de la studenti si a facut trafic de influenta, conform Agerpres.

Doua mari provocari post-criza pentru economia Germaniei

Cu un PIB de peste 2,7 trilioane EURO in 2013 aproximativ 3,6 trilioane dolari), Germania este a patra economie a lumii, dupa Statele Unite, China si Japonia. In Europa economia germana ocupa primul loc, fiind considerata si din acest motiv, locomotiva batranului continent. Dupa finalul celui de-Al Doilea Razboi Mondial Germania s-a remarcat prin rapiditatea procesului de reconstructie si dezvoltare, dar si prin implementarea unor politici economice disciplinate. Este bine cunoscuta reusita politicii monetare a Bundesbank in combaterea inflatiei, precum si propunerea codului de conduita a politicii bugetare in cadrul Uniunii Monetare Europene Pactul de Stabilitate si Crestere).

Prodecanul Facultatii de Finante-Banci din ASE, trimis in judecata pentru ca a luat mita de la studenti

Prodecanul Facultatii de Finante, Asigurari, Banci si Burse de Valori FFABBV) din cadrul Academiei de Studii Economice, Iuliu Serbanescu, a fost trimis in judecata de procurorii PiCCJ, in stare de arest preventiv, el fiind acuzat de luare de mita 42 de fapte) si trafic de influenta 2 fapte).

Prodecanul Facultatii de Finante-Banci din ASE a fost trimis in judecata

Procurorii Parchetului instantei supreme l-au trimis in judecata pe prodecanul Facultatii de Finante-Banci dinASE Bucuresti, scrie Mediafax. Iuliu Cosmin Serbanescu, aflat in arest, este acuzat ca a.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 10:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2193 seconds )