Libnet.ro
UNICEF

06:00

Doua medalii de aur, una de argint si una de bronz pentru Romania, in prima zi a Cupei Europei de judo de la Belgrad

B1 B1,
Doua medalii de aur, una de argint si una de bronz pentru Romania, in prima zi a Cupei Europei de judo de la Belgrad

Romania a cucerit, sambata, in prima zi a Cupei Europei la judo de la Belgrad, doua medalii de aur, una de argint si una de bronz, transmite Mediafax. La feminin, categoria 48 de kilograme, finala a fost disputat. continuă pe B1

FOTO Un adolescent nascut cu pareza cerebrala a obtinut doua medalii de aur la Campionatul International de Paraciclism

Theodor Matican, in varsta de 16 ani, din Craiova, a obtinut doua medalii de aur la Campionatul International de Paraciclsim. Concursul s-a desfasurat la Belgrad. Adolescentul s-a nascut cu pareza cerebrala, iar boala ii afecteaza motricitatea.

Patru medalii pentru Romania, din care doua de aur, la Cupa Europei de judo de la Belgrad

Sportivele Monica Ungureanu, Violeta Dumitru, Ioana Matei si Loredana Ohai au cucerit, sambata, patru medalii, din care doua de aur, una de argint si una de bronz, in prima zi a Cupei Europei la judo de la.

Judoka din Romania au cucerit patru medalii, dintre care doua de aur, la Cupa Europei

Prima zi a Cupei Europei la Judo a fost cu noroc pentru delegatia Romaniei. Monica Ungureanu, Violeta Dumitru, Ioana Matei si Loredana Ohai au cucerit patru medalii, din care doua de aur, una de argint si una de bronz.

Doua medalii pentru judoka romani la Mondialele de judo kata din Spania

Judoka romani au cucerit doua medalii- una de argint si una de bronz, la Campionatele Mondiale de judo kata, din Spania.

Basescu: Elena Udrea este buna pentru Romania!

Presedintele Traian Basescu a declarat, sambata, la Congresul PNTCD, ca Elena Udrea este buna pentru Romania si ca poate garanta faptul ca este un om inteligent, care face compromisuri politice, adaugand ca spera totusi ca aceasta sa fie.

Basescu: Am convingerea ca Elena Udrea este buna pentru Romania. Va pot garanta ca e un om inteligent

Presedintele Traian Basescu a declarat, sambata, la Congresul PNTCD, ca Elena Udrea este buna pentru Romania si ca poate garanta faptul ca este un om inteligent, care nu face compromisuri politice, adaugand ca spera totusi ca aceasta sa fie capabila, la nevoie, sa faca si compromisuri.

ştiri din Sport

ştiri de la B1

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2347 seconds )