Libnet.ro
UNICEF

19:45

Accident cumplit in Timis. Doua persoane au murit dupa ce masina in care se aflau s-a izbit puternic de un copac

Antena3 Antena3,
Accident cumplit in Timis. Doua persoane au murit dupa ce masina in care se aflau s-a izbit puternic de un copac

Doua persoane au murit si una a fost grav ranita in urma unui accident rutier petrecut pe DN 6, Timisoara Sannicolau Mare. Un grav accident de circulatie a avut loc sambata seara pe drumul care leaga. continuă pe Antena3

Grav accident rutier in Timis. Doua persoane au murit si una a fost grav ranita

Doua persoane au murit si una a fost grav ranita in urma unui accident rutier petrecut pe DN 6, Timisoara Sannicolau Mare.

Accident GRAV - Doua persoane au murit si alte doua sunt ranite

Doua persoane au murit, iar alte doua au fost ranite grav intr-un accident ce a avut loc vineri dimi.

FOTO VIDEO Accident cumplit pe DN2 A. Un TIR a spulberat un microbuz: 10 persoane au murit si alte 7 au fost ranite. in ce stare sunt supravietuitorii

Accident cumplit de circulatie in judetul Ialomita. Zece persoane au murit si alte 7 au fost ranite intr-o coliziune dintre un microbuz, in care se aflau 17 pasageri, si un TIR care a patruns pe contrasens. Nenorocirea a avut loc pe DN2A, sat Sf. Gheorghe, comuna Balaciu, sambata dimineata, 5 octombrie, in jurul orei 05. Pasagerii din microbuz erau din Ialomita si se indreptau catre locurile de munca din Bucuresti.

Un nou accident cumplit in Romania. Patru oameni au murit pe Drumul Mortii din Iasi - VIDEO

Un grav accident de circulatie s-a produs in jurul orei 13:50, pe raza localitatii Baltati, in apropiere de Targu Frumos. Au murit patru persoane, iar alte patru sunt ranite. Traficul rutier a fost oprit pe.

Alerta la Paris. Un barbat a atacat mai multi politisti cu un cutit. Doua persoane au murit

Un atac cu arma alba a avut loc la Prefectura politiei din Paris, la inceputul dupa-amiezii de joi, iar autorul a fost lichidat, potrivit presei franceze. Barbatul inarmat cu un cutit a atacat mai multi.

Tragedie in Dolj. Un tanar de 18 ani a murit dupa ce masina in care se afla a intrat intr-un stalp

Un tanar de 18 ani a murit, in noaptea de joi spre vineri, dupa ce autoturismul in care se afla, condus de un sofer de 20 de ani, din Tatomiresti, judetul Dolj, a intrat intr-un stalp de sustinere a retelei.

Mures: Doua persoane ranite intr-o coliziune pe DN 14

Doua persoane au ajuns, vineri, la spital in urma coliziunii dintre doua autoturisme, pe Drumul Nati.

UPDATE Doi participanti la Maratonul Piatra Craiului au murit dupa ce au cazut intr-o rapa

Barbatul care a cazut intr-o rapa la Maratonul Piatra Craiului si a fost gasit cu fracturi la picioare a murit, dupa ce starea lui s-a agravat si a intrat in stop cardio respirator, in timp ce era trasportat la spital, informeaza Mediafax. O alta sportiva care participa la acelasi maraton a murit dupa ce a cazut in aceeasi rapa.

Caz socant in Capitala. O tanara de 25 de ani a murit dupa ce a cazut de la etajul 10 al unui bloc

Caz socant, miercuri noapte un Capitala. O tanara de aproximativ 25 de ani a murit dupa ce a cazut de la etajul zece al unui bloc din Sectorul 6. Martori la scena cumplita au fost cativa oameni care.

Accident cumplit de circulatie in Bistrita. Modul ireal in care a murit soferul unei masini

Un alt accident grav de circulatie a avut loc sambata dimineata in Bistrita-Nasaud, in localitatea Prundul Bargaului. Un barbat a murit si alte sase persoane au fost ranite. Soferul care a.

ştiri de la Antena3

actualitate, 19:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2057 seconds )