Libnet.ro
UNICEF

23:15

Doua persoane au fost ranite intr-un accident produs langa Ramnicu Sarat, cu trei masini implicate

Adevărul Adevărul,
Doua persoane au fost ranite intr-un accident produs langa Ramnicu Sarat, cu trei masini implicate

Traficul auto a fost restrictionat pe DN2 E85 in localitatea Oreavu, din cauza unui accident rutier. Este vorba despre o coliziune fata-spate, in care au fost impliate trei autoturisme. Doua persoane au fost ranite. continuă pe Adevărul

Doua persoane au ajuns la spital in urma unui accident rutier produs in Chisinau. Unul dintre soferi ar fi trecut pe rosu

Doua persoane au ajuns la spital in urma unui accident rutier produs pe soseaua Hancesti din Chisinau, in apropierea Autogarii de Sud, scrie Publika. md.

FOTO VIDEO Accident cumplit pe DN2 A. Un TIR a spulberat un microbuz: 10 persoane au murit si alte 7 au fost ranite. in ce stare sunt supravietuitorii

Accident cumplit de circulatie in judetul Ialomita. Zece persoane au murit si alte 7 au fost ranite intr-o coliziune dintre un microbuz, in care se aflau 17 pasageri, si un TIR care a patruns pe contrasens. Nenorocirea a avut loc pe DN2A, sat Sf. Gheorghe, comuna Balaciu, sambata dimineata, 5 octombrie, in jurul orei 05. Pasagerii din microbuz erau din Ialomita si se indreptau catre locurile de munca din Bucuresti.

Lista victimelor cumplitului accident produs pe soseaua care leaga Urziceni de Bucuresti

Cel mai grav accident rutier petrecut in Romania in ultimii 5 ani este tragicul eveniment din judetul Ialomita, din dimineata zilei de 5 octombrie, soldat cu 10 morti si 7 raniti. Conform Politiei Rutiere, in acest an, 1. 200 de oameni si-au pierdut viata pe sosele din tara, iar alte cateva mii au fost ranite.

Accident cumplit in Timis. Doua persoane au murit dupa ce masina in care se aflau s-a izbit puternic de un copac

Doua persoane au murit si una a fost grav ranita in urma unui accident rutier petrecut pe DN 6, Timisoara Sannicolau Mare. Un grav accident de circulatie a avut loc sambata seara pe drumul care leaga.

Grav accident rutier in Timis. Doua persoane au murit si una a fost grav ranita

Doua persoane au murit si una a fost grav ranita in urma unui accident rutier petrecut pe DN 6, Timisoara Sannicolau Mare.

Atac armat in SUA. Patru persoane au murit si alte cinci au fost ranite dupa ce un barbat a deschis focul intr-un bar

Patru persoane si-au pierdut viata si alte cinci au fost ranite in urma unui atac armat care a avut loc, duminica dimineata, intr-un bar din Kansas. impuscaturile au fost raportate Politiei din Tequila.

Accident pe DN72A din cauza unui cal lasat nesupravegheat

Un tanar a murit, duminica dimineata, iar alte doua persoane au fost ranite, dupa ce masina in care .

Accident naval grav pe Dunare. Doua persoane au ajuns de urgenta la spital, dupa ce doua vase s-au ciocnit

Un accident naval grav a avut loc pe Dunare. Un cargo sub pavilion strain s-a ciocnit puternic de o nava de croaziera in zona Milei Marine 43. Nava de croaziera a suferit avarii dupa ciocnire. Mai bine de.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 23:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,216 seconds )