Libnet.ro
UNICEF

23:30

Doua persoane ranite pe DN2 intr-o coliziune cu 3 autoturisme si un microbuz

Adevărul Adevărul,
Doua persoane ranite pe DN2 intr-o coliziune cu 3 autoturisme si un microbuz

Doua persoane au fost ranite usor vineri dimineata pe Dn2 Bucuresti-Urziceni, intr-un accidetn rutier in care au fost implicate 3 autoturisme si un microbuz. continuă pe Adevărul

Doua persoane ranite, intr-un accident petrecut pe DN1, in care sunt implicate un TIR si doua autoturisme

Doua persoane au fost ranite intr-un accident care s-a petrecut miercuri, pe DN1, la intrare in Ploiesti. in accident au fost implicate un TIR si doua autoturisme.

Explozie pe o strada din Cluj-Napoca. Doua persoane au fost ranite, dintre care una grav

Doua persoane au fost ranite vineri, dintre care una grav, in urma unei explozii la o casa in constructie pe o strada din Cluj-Napoca, cauzata de o butelie de gaz, relateaza Mediafax.

Doua persoane au fost ranite intr-un accident produs langa Ramnicu Sarat, cu trei masini implicate

Traficul auto a fost restrictionat pe DN2 E85 in localitatea Oreavu, din cauza unui accident rutier. Este vorba despre o coliziune fata-spate, in care au fost impliate trei autoturisme. Doua persoane au fost ranite.

VIDEO Kenya: Un avion a iesit de pe pista inainte de decolare Doua persoane au fost ranite

Un avion al companiei aeriene Silverstone Air cu 55 de persoane la bord a iesit de pe pista in momentul decolarii din Nairobi, doua persoane fiind ranite in incident, au anuntat compania aeriana si autoritatea aeroportuara din Kenya, relateaza AFP.

Atac armat, in Germania. Doua persoane au murit. Ultimele informatii oficiale

Un atac armat s-a produs in urma cu putin timp in Germania. Din pacate, evenimentul tragic s-a soldat cu doua decese si cu numerosi raniti. Iata ultimele detalii despre cele petrecute, conform oamenilor legii! Atac armat, in Germania. Doua persoane au murit Un atac armat s-a produs in Germania in urma cu putin timp. Doua .

Un barbat din Strehaia inselat de doua persoane cu aur fals

Politistii Sectiei de Politie Rurala Simian au fost sesizati in ziua de 9 octombrie a. c. de un barbat de 48 ani, din orasul Strehaia, despre faptul ca doua persoane necunoscute, de etnie roma, i-au oferit spre vanzare, contra sumei de 600 lei, trei bani de culoare galbena, pretinzand ca sunt din aur.

Atac armat la o sinagoga din Germania. Cel putin doua persoane au fost ucise

Cel putin doua persoane au fost impuscate mortal in apropiere de o sinagoga din orasul Halle, din Germania. Incidentul s-a petrecut la scurt timp dupa incheierea unui festival.

Doua persoane au ajuns la spital in urma unui accident rutier produs in Chisinau. Unul dintre soferi ar fi trecut pe rosu

Doua persoane au ajuns la spital in urma unui accident rutier produs pe soseaua Hancesti din Chisinau, in apropierea Autogarii de Sud, scrie Publika. md.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 23:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2223 seconds )