Libnet.ro
UNICEF

12:15

Doua saptamani de restrictii pentru turisii care ajung pe Valea Prahovei. Nu pot manca in restaurant daca nu sunt cazati in hotel

Adevărul Adevărul,
Doua saptamani de restrictii pentru turisii care ajung pe Valea Prahovei. Nu pot manca in restaurant daca nu sunt cazati in hotel

Cu un indice de infectare de peste patru cazuri de COVID-19 la mia de locuitori, statiunile de pe Valea Prahovei au intrat in scenariul rosu pentru 14 zile. continuă pe Adevărul

DUPA DOUA SAPTAMANI DE LA LANSAREA OFERTEI Subscrieri de peste un miliard de lei pentru titlurile de stat Fidelis

Oferta se incheie la finele saptamanii viitoare Titlurile de stat Fidelis destinate populatiei au cumulat subscrieri totale de circa 1,05 miliarde de lei, dupa primele doua saptamani de la lansarea emisiunii.

UPDATE Municipiul Constanta intra in carantina pentru doua saptamani Care vor fi restrictiile

Municipiul Constanta intra in carantina de vineri seara, pentru doua saptamani, dupa ce incidenta cazurilor de infectare cu noul coronavirus a depasit 9 la mia de locuitori. Mallurile vor fi inchise in weekend, cu exceptia farmaciilor, magazinelor alimentare, a magazinelor care vand hrana pentru animale de companie si a curatatoriilor. La acest moment, sunt in carantina 7 resedinte de judet din Romania: Sibiu, Bistrita, Satu Mare, Zalau, Baia Mare, Slobozia si Alba Iulia.

Municipiul Constanta intra in carantina pentru doua saptamani

Municipiul Constanta intra in carantina de vineri seara, pentru doua saptamani, dupa ce incidenta cazurilor de infectare cu noul coronavirus a depasit 9 la mia de locuitori.

OMS, semnal de alarma despre evolutia pandemiei in Europa: Numarul deceselor a crescut cu 18%, in ultimele doua saptamani

Organizatia Mondiala a Sanatatii OMS) deplange un numar tot mai mare de decese in Europa cauzate de pandemia de COVID-19. in ultimele doua saptamani, numarul deceselor a crescut cu 18%, a declarat.

Ministrul Finantelor, Florin Citu, solicita Procurorului General sa ancheteze conducerea PSD pentru declaratii care ar fi subminat autoritatea statului (VIDEO)

Ministrul Finantelor, Florin Citu a solicitat miercuri intr-o declaratie de presa procurorului general sa ancheteze penal conducerea PSD pentru declaratii false care ar fi subminat autoritatea statului si ar fi.

Ludovic Orban ar vrea amenzi mai mari pentru cei care nu respecta restrictiile

Premierul Ludovic Orban este convins ca o crestere a cuantumului amenzilor aplicate persoanelor care.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 12:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,219 seconds )