Libnet.ro
UNICEF

21:15

Ludovic Orban ar vrea amenzi mai mari pentru cei care nu respecta restrictiile

România Liberă România Liberă,
Ludovic Orban ar vrea amenzi mai mari pentru cei care nu respecta restrictiile

Premierul Ludovic Orban este convins ca o crestere a cuantumului amenzilor aplicate persoanelor care. continuă pe România Liberă

LUDOVIC ORBAN: Crestem capacitatea de tratare, inclusiv prin includerea de noi spitale suport COVID

Premierul Ludovic Orban a declarat, astazi, ca a luat masuri pentru cresterea capacitatii de tratare a pacientilor infectati cu coronavirus, inclusiv prin includerea a noi spitale care vor deveni spitale de suport COVID, mentionand ca in aceasta saptamana va fi o crestere de cel putin 200 de paturi.

Ludovic Orban: Am transmis catre toti colegii nostri sa se opreasca doua zile din campania electorala, din respect pentru cei care si-au pierdut viata, pentru familiile lor si pentru cei care au avut de suferit (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban, presedintele PNL, a anuntat ca le-a transmis colegilor liberali sa se opreasca doua zile din campania electorala, in contextul incendiului devastatorde la Neamt, din.

Ludovic Orban, despre schimbarile aduse in spitale: Sunt proiecte de investitii in curs Asiguram o mare atentie la derularea proiectelor de finantare si realizarea sectiilor pentru mari arsi (VIDEO)

In timpul conferintei de presa, sustinuta duminica, dupa tragedia de la Piatra Neamt, premierul Ludovic Orban a fost intrebat ce s-a schimbat in Romania, inprivinta sectiilor de tratare a marilor.

Ludovic Orban: Printr-un amendament al PSD, decizia de desemnare a managerului la spitalele subordonate autoritatilor locale a ramas la nivel local Cei desemnati pentru postul de manager in anumite judete sunt de slaba calitate

Prim-ministrul Romaniei, Ludovic Orban, a recunoscut ca exista discutii pentru ca spitalele subordonate autoritatilor locale sa fie trecute sub conducerea Ministerului Sanatatii. Vom face o analiza foarte.

Ludovic Orban anunta decontarea din fonduri europene a lucrarilor de refacere a instalatiilor de alimentare cu oxigen din spitale

Premierul Ludovic Orban a anuntat luni seara ca Guvernul vrea sa deconteze din fonduri europene refacerea instalatiilor de alimentare cu oxigen din unitatile medicale. Seful Executivului a precizat ca a avut.

Ludovic Orban, anunt de ultima ora despre carantina. Decizia ferma luata pentru binele Romaniei

Intra Romania in stare de urgenta? Aceasta este intrebarea la care a raspuns astazi premierul Ludovic Orban. De altfel, in spatiul public au aparut tot mai multe informatii legate de o stare de urgenta impusa imediat in perioada urmatoare alegerilor parlamentare. insa Ludovic Orban a facut precizari despre aceasta ipoteza: Ludovic Orban, anunt de ultima .

Ludovic Orban: Eu imi doresc sa petrecem Craciunul linistiti, dar depinde de fiecare dintre noi. Daca avem grija de noi si de ceilalti, vom ajunge mai repede la normalitate (VIDEO)

Prim-ministrul Ludovic Orban a fost intrebat, marti, care ar fi numarul de cazuri noi ce trebuie atins pentru ca autoritatile sa implementeze masuri de relaxare. in replica, premierul a explicat ca, daca av.

Ludovic Orban: Maia Sandu va aduce Moldova mai aproape de Romania si de Uniunea Europeana

Premierul roman Ludovic Orban a felicitat-o pe Maia Sandu pentru victoria obtinuta la prezidentiale in fata lui Igor Dodon. Prim-ministrul a mentionat suntem martorii unui eveniment cu adevarat istoric pentru Republica Moldova.

LUDOVIC ORBAN: Medicul ranit a ajuns in Belgia si este ingrijit in cele mai bune conditii

Premierul Ludovic Orban a anuntat ca medicul ranit in incendiul de la Piatra Neamt a ajuns la Spitalul Militar Regina Astrid din Bruxelles si este ingrijit in cele mai bune conditii.

Ludovic Orban anunta ca Ministerul Sanatatii va primi mai multi bani: Va fi o crestere de cel putin 1 miliard!

Ludovic Orban a anuntat marti seara, ca Ministerul Sanatatii va primi cel putin 1 miliard de euro la rectificarea bugetara.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 21:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2156 seconds )