Libnet.ro
UNICEF

01:05

Doua sectoare de autostrada si un alt sector de drum national, inchise din cauza poleiului

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Doua sectoare de autostrada si un alt sector de drum national, inchise din cauza poleiului

Doua sectoare de autostrada, respectiv A2, intre Lehliu si Drajna judetul Calarasi), si A3, intre Municipiul Bucuresti si Centura Capitalei, sunt inchise circulatiei sambata dimineata din cauza poleiului si a ploii inghetate, a anuntat Compania. continuă pe Wall-Street Ro

DIN CAUZA POLEIULUI: Doua sectoare ale autostrazilor A2 si A3, inchise

Doua sectoare de autostrada - A2 intre Lehliu si Drajna si A3 intre Bucuresti si Centura Capitalei - sunt inchise din cauza poleiului.

Vremea face ravagii in tara. Doua sectoare de autostrada, inchise din cauza poleiului. Trafic restrictionat de viscol pe mai multe drumuri

Vremea. Poleiul cauzat de ploaia inghetata freezing rain) a provocat in ultimele 12 ore inchiderea a doua sectoare de autostrada si restrictionarea tonajului pe doua sectoare de drum national. Un alt.

Doua sectoare ale autostrazilor A2 si A3, inchise din cauza poleiului

Doua sectoare de autostrada - A2 intre Lehliu si Drajna si A3 intre Bucuresti si Centura Capitalei - sunt inchise, sambata dimineata, din cauza poleiului, in timp ce circulatia pe DN 2B si DN 2C se desfasoara cu restrictii de tonaj pe anumite portiuni. Totodata, ramane inchis traficului rutier DN 67C, intre Novaci si Ranca, din cauza ninsorilor si a viscolului, anunta Compania Nationala de Administrare a Infrastructurii Rutiere CNAIR).

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2085 seconds )